Houten vloer olie bijwerken

Vloeronderhoud voor geoliede vloeren bij Cavallo Floors in Wageninge. Bestel goedkoop en voordelig online uw geoliede houten vloer en onderhoudsproducten! Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Plekken die in de loop der tijd kaal geworden zijn, kun je eenvoudig bijwerken met behulp van onderhoudsolie.


Je houdt je vloer mooi als je hem minstens . Glanzende vetvlekken in een olievloer (dus niet een hardwax vloer ) kunnen weggehaald worden door te deppen met doek gedrenkt in schoonmaakazijn.

Plaatselijke beschadigingen in de olie kunt u bijwerken. In bovengenoemd geval hoeft uw woning niet uit te ruimen, u kunt met een doek of boenmachine de olie op de beschadigde plekken aanbrengen en zo het onderhoud plegen. De hardheid van houten vloeren olie is weliswaar lager dan bij lakvloeren, maar de. Olie vloeren kunnen gemakkelijk worden gekleurd en plaatselijk worden geolied.


Vlekken in een houten vloer kennen we in allerlei soorten en maten. Een gelakte vloer kun je plaatselijk NIET bijwerken. Zwarte vlekken verwijderen uit je houten vloer. Houten vloeren hebben een warme uitstraling en zijn makkelijk schoon te houden.


Controleer de vloer op uitstekende spijkers en sla deze zonodig dieper in het hout, met behulp van een hamer en drevel.

Voeden met olie en bijwerken van de vloer. Parketmeester Master Onderhoudsolie. Het onderhoud van uw geoliede vloer. Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het verzadigingspunt bereikt is.


Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden. Hardwax- Olie Effect Natural. Aanbevelingen voor verschillende houtsoorten. Ja dat bestaat tot de mogelijkheden.


Ervaar onze unieke werkwijze! Weinig overlast, stofvrij werken, duurzame parketolie en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen. Postmus parket gevestigd in Groningen. Onderhoud met olie is belangrijk voor uw parketvloer, lamelparketvloer, massief houten of ander houten vloeren.


De afwerking beschermd de vloer , het onderhoud verhoogt de levensduur en bevordert de hygiëne, omdat vuil en vocht minder de kans krijgen in het hout door te. Een voordeel van was is dat je de vloer plaatselijk kan bijwerken. Meer tips over de plaatselijke nabehandeling van uw hout vindt u in onze brochure . HOUTEN VLOEREN OPTIMAAL BESCHERMEN.


De VOnderhoudsolie houdt de vloer fris en voedt het hout.

De eerste maal een maand wachten na het aanbrengen van de parketolie alvorens de onderhoudsolie te gebruiken. Het regelmatig bijwerken van beschadigingen, sleet en vlekken verlengt de levensduur praktisch onbeperkt. De beschadigde of afgelopen plek . Gebruik Onderhoudsolie om de schrale plek weer bij te werken indien nodig.


Schrale plekken op de vloer kunt u het beste direct bijwerken met onderhoudsolie. Deze aanbrengen met een pluisvrije doek en daarna minimaal uur laten drogen. Oppervlakkige krassen, u kunt deze bijwerken door de kras met een . Grenen vloeren worden als massieve vloeren verkocht en de eiken vloeren zowel massief als ook lamel parket. Deze vloeren moeten allemaal afgewerkt worden, zodat het hout vuil en vochtwerend wordt.


Een vloer met componenten olie is duurzamer maar wordt vaak minder mooi gevonden. Daarom is belangrijk dat u uw houten parket vloer regelmatig aanveegt of zuigt. Voor dagelijks gebruik dient u een daarvoor bestemde zeep te gebruiken.


Uw vloer regelmatig grondig met de hand te reinigen is overbodig: dit is alleen noodzakelijk als deze zeer vuil is. Vlekken en krassen zijn bij te werken met was of olie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel