Trapwang

De trapwang is een element van de trap dat vaak vergeten wordt. Toch is het design belangrijk voor de look van je trap. Ontdek alles over trapwangen ! Project 3trappen escaliers.


Geef de trapwang eens een andere kleur bijvoorbeeld wit.

Dit steekt mooi af bij houten traptreden. Een trapwang biedt steun aan de rest van de trap. Je schopt er namelijk vaak per ongeluk tegenaan. Bij Urban Steel stel je zelf je inox producten samen en stellen wij voor jou een zelfbouwpakket samen. Een schuine trapwang oogt slank.


Er kan ook gekozen worden voor gelakt staal. Stalen trappen zijn zeer mooi in combinatie met hout en glas.

Wilt u de trapwang laten bekleden? Wij zijn expert op het gebied van wangbekleding en zorgen voor traprenovatie tegen lage prijzen. Ze is samengesteld uit een handgreep (10), die wordt verbonden met de trapwang of met de treden door de balusters (11) of door op regelmatige afstand bevestig- de stijlen (zie § . p. 38).


Wanneer geen balusters of . TRAPWANG EIK ZONDER LAS 40MM BREEDTE 250MM. Dit artikel wordt verkocht per 1. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Let op, leg de mal op de goede kant van het zijpaneel. Om te voorkomen dat de mal verschuift plakt u deze plaatselijk vast met wat stukjes tape. Met een schrijfstift tekent u zorgvuldig langs de rand de contour van de mal af zie de detail . Traptreden uit staal, alle mogelijkheden die je maar kan bedenken?


De treden zijn volledig scherp afgelast, gepolijst en gepoederlakt in een witte structuurlak. Een muurhandgreep uit platijzer 40x12mm. Wellicht doordat er op die plek waterinsijpeling geweest is 2jr geleden.


Kan je zoiets makkelijk vervangen?

We willen uiteraard graag de originele trappen er inhouden. Maak nieuwe favorietenlijst aan. Trapwang gerookt eiken x 2cm. Als professional vindt u bij ons alles wat u nodig hebt op het gebied van houten vloeren en laminaat.


Bestel ook uw vlonderplanken bij deze trapwangen , gebruik vlonderplanken per traptrede. Naaldhout kan nog gaan werken, zorg dan voor een tussenruimte van cm. Behandeling: Geïmpregneerd.


Trapbalk geimpregneerd hout voor tuintrap treden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel