Steiger dakkapel

Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Ideaal voor werkzaamheden aan dakkapel of schoorsteen. Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap.


Het huren van een dakkapelsteiger.

Deze vaak lichtgewicht aluminium steiger kan je monteren aan een gehuurde rolsteiger waardoor je een veilige werkplek creëert bij het uitvoeren van bouw, onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan een dakkapel. Een dakkapelsteiger is eenvoudig te plaatsen en daarom de ideale . Let op: voor al onze steigers worden bezorgkosten in rekening gebracht. De dakkapelsteiger is de ideale oplossing voor het verrichten van werkzaamheden op schuine daken. De steiger is licht in gewicht, snel en makkelijk te plaatsen en vormt een veilige werkvloer. Leveren en montage van rolsteigers, gevelsteigers, dakkapelsteigers.


Doorwerkkap op steiger Enkele dakkapelmodule. Grote werkvloer op dakkapelmodule met trussen Hekken om uw werkruimte af te schermen.

Overbrugging boven een erker Trapsteiger, maximaal modules hoog. Zo als de naam al zegt dit is een steiger waarmee u makkelijk aan uw dakkapel kan werken voor bijvoorbeeld het maken van een dakkapel maar ook als hem wilt verven. Je kunt gemakkelijk een dakkapelsteiger huren.


HUREN Meer informatie. Dakkapel steiger smal 70cm. Met het toevoegen van een Uitwijkconsole aan je rolsteiger is dit verleden tijd.


Je creëert jezelf namelijk een verlengd platform zodat je de dakkapel optimaal kan bereiken. Op bijna elke hoogte of helling van het dak. De ruimte tussen de steiger en de dakkapel dient ter hoogte van de zone waar men zich naar het dak toe begeeft, geheel opgevuld te worden met platforms en omheind te worden met een heupleuning en knieleuning.


Zoekt u een dakkapelsteiger ? Custers dakkapel oplossingen. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Minimale huurperiode: Dag. Pricing: Weekprijs: € 700. De dakkapel uitwijkconsole is ideaal voor werkzaamheden aan de rand van schuine daken en dakkapellen.


De uitwijkconsole is geschikt voor iedere rolsteiger en is met platform alsook met platforms naast elkaar te gebruiken.

De aluminium consoles zijn eenvoudig en snel op elke hoogte aan de buitenzijde van de . De steigers die u kunt huren zijn te verkrijgen in breed en smal formaat. De smalle varianten zijn ideaal voor een klus in het centrum van Eindhoven. En bent u bezig met de bouw van een dakkapel ? Dan kunt u het beste een brede en veilige dakkapel steiger huren. Bij K-Rental kunt u dus steigers huren in Eindhoven voor .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel