Kooltherm k3 vloerplaat

Ideaal voor toepassing onder vloerverwamingssystemen. De Kis uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming. Resol-hardschuim isolatieplaat voor thermische isolatie van vloeren.


Maximale isolatie met minimale dikte. Kooltherm K vloerplaat. Uitstekende brandclassificering.

Zeer lage rookdichtheid (klasse s1). Snelle en eenvoudige verwerking . Door de minimale dikte is dit isolatiemateriaal dé oplossing in combinatie. De plaat is ook uitstekend te verwerken . Verkrijgbaar in verschillende diktes: van 20mm tot 200mm! Hoogste isolatiewaarde voor deze dikte.


Rest van verbouwing, intacte platen (9m2). Door de hoge isolatiewaarde is de plaat zeer geschikt als vloerisolatie en uitstekend te verwerken in combinatie met . Hoogwaardige isolatie voor vloeren.

Vraag naar de leveringstermijnen alvorens tot een bestelling over . Bij bestelling van producten die niet op voorraad zijn, . Vanwege de dunheid van het materiaal is het product in combinatie met vloerverwarmingssystemen een prima oplossing. In vloeren is vaak weinig ruimte, en u wilt niet in de knel komen . Voor Stabu bestekteksten in Nederlan de Belgische lastenboekteksten en standaard referentiebestekken, raadpleeg de Kingspan Insulation B. Voor de erkenning van dit certificaat door de Minister van VROM wordt verwezen naar het “Overzicht . Door de geringe dikte kan men nog een aanzienlijke thermische isolatiewaarde behalen bij het renoveren . Met de vloerisolatie van Kingspan Insulation kunt u kiezen: u isoleert de vloer van bovenaf of vanuit de kruipruimte. Wilt u een houten vloer na-isoleren? IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. VLOEROPBOUW (van binnen naar buiten).


Fabrikaat: Kingspan Insulation B. Uitvoering: vlakke plaat. Het resol-hardschuim heeft een. Materiaal: Resol hardschuim.


Lot 1: Dikte: 100mm Oppervlakte: 32m² platen Lot 2: Dikte: 60mm Oppervlakte: 36m² platen Doe een bod. Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie, NIBE Research bv.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel