Garagevloer reiniger

Zeer krachtige onvetter voor vloeren en wanden. Na het schrobben wordt de vloer droog getrokken met een wisser. De garagevloer reinigen hoort te staan op uw onderhoudsplan.


Het schoonmaken is essentieel voordat u gaat schilderen. Een vuile of vette vloer geeft geen goede hechting aan de verflaag.

Hoewel betonvloeren niet snel beschadigen, verlengt goed onderhoud de levensduur van de garagecoating. Het gebruik van deze reiniger garandeert een optimale hechting bij afwerking met KARWEI Garagevloerverf of KARWEI Betonverf. Cleeny is hét schoonmaakmiddel voor de garagevloer.


Wil je vet- of olievlekken verwijderen? Probeer dan Cleeny Heavy Duty vloerreiniger. Niet goe geld terug garantie.


Deze effectieve vloerreiniger is een laag schuimende reiniger , die bij uitstek geschikt is om garagevloeren weer schoon te krijgen. Maak een sopje van water en ontvettingsmiddel.

Zorg dat eventuele olie- en smeervlekken goed gereinigd zijn. De bouwmarkt verkoopt ook milieuvriendelijke ontvettingsmiddelen, zoals St. Vloerreiniger voor garage en industrie-vloeren. Met de geconcentreede vloerreinigers van Datona wordt uw vloer weer spik en span. U kunt het middel ook nog eens gebruiken voor schrub en vloerreinigingsmachines.


Voor een optimale werking raden wij u aan het middel enkele minuten in te laten werken op de vloer. Dipp extra krachtige vloerreiniger is een professionele ontvetter en dieptereiniger die alle vetten, olien en hardnekkig vuil op een veilige en snelle manier oplost en verwijdert van harde en gladde oppervlakken. Deze vloerreiniger is speciaal ontwikkeld voor het ontvetten én reinigen (in 1) van vloeren. Bevat tevens een biologisch afbreekbare . Meer producten voor vloerreiniging. Caramba – vloerreiniger voor schrobmachines.


Behandel eerst de plekken met olie en vet door inten- sief te borstelen totdat het vuil loskomt. Spoel vervol- gens goed na met water en dep de plekken droog met een doek. Industrial Clean – alkalische reiniger. Maak de hele vloer nat met behulp van een tuinslang. Plassen water verwijderen met een.


Eenvoudig te reinigen , schowroom kwaliteit.

Duurzaam en hoogwaardig, levenslange garantie. Maximaal bestand tegen bandafdrukken en chemicaliën. Brede mohair- of viltroller die geschikt is voor 2- componentenlakken en kwast.


Onderhoud betonvloer: Tips en belangrijke weetjes. Een betonvloer is uiterst robuust en zal niet snel beschadigen. Toch is de toplaag van een betonvloer onderhevig aan slijtage en is regelmatig onderhoud daarom gewenst. Welk onderhoud er nodig is en hoe je een betonvloer het beste kunt reinigen , kun je in dit artikel . HG olievlekkenreiniger verwijdert olie, vetten en smeer van diverse oppervlakken zoals beton, cement, baksteen, grindtegels, sierklinkers en plavuizen.


Dit product is zeer geschikt voor het reinigen v. Levertijd 2- werkdagen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel