Hout voor steiger

Wij leveren hardhout voor steigers en vlonders. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met deze projecten, wij geven u graag advies. Wilt u zelf een houten aanlegsteiger bij het water bouwen of een terras maken dat over het water steekt?


Wijma verdient met recht het predikaat 'world famous' voor haar steigers. Lees dan ons stappenplan houten vlonder steigers bouwen met handige zelfbouw tips en benodigde materialen voor watervlonders van hardhout of Geïmpregneerd hout.

Onze steigers zijn een vaste waarde in tal van toonaangevende jachthavens. Koop of Verkoop steiger op Marktplaats. Steiger hout is uitstekend geschikt om tuinmeubelen, een vlonder of een steiger van te maken. Om de constructie zo stevig mogelijk te maken kunt u het best gebruik maken van balken bestaande uit één stuk hout. Bevestig de dwarsbalken met lijmklemmen aan de staanders.


Doe dit voor elke rij staanders aan dezelfde zijkant (zie afbeelding). Vlonder steiger dwarsbalken.

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van houten steigers. Wij zouden dan ook veel voor u kunnen betekenen op het gebied van steiger aanleg Of het nu gaat om een aanlegsteiger, zijsteiger, drijvend terras, roeisteiger of kanosteiger, bij ons bent u aan het goede adres. Wij willen u graag adviseren over de . COR NAB is de specialist in het ontwerpen en bouwen van houten steigers en bruggen. Bekijk onze website voor meer informatie. Wie heeft er goede tips om de steiger schoon te krijgen en te houden?


Een houten steiger is een bijzondere constructie. Ze vergroten de beschikbare ruimte op het water of kunnen hoogteverschillen op land oplossen. Vanwege de brede toepasbaarheid en het mooie uiterlijk worden steigers veel toegepast. Het gebruik van goede kwaliteit hout én de juiste bewerking van het . Een kunststof steiger van Gampet Products biedt vele voordelen ten opzichte van houten aanlegsteigers.


De opbouw van de kunststof steiger is gelijk als die van een houten steiger , maar heeft geen last van rot of gladheid. Een steiger bestaat uit een onderbouw en een dek. Boven het water noemen wij dit een steiger , op het land noemen wij het een vlonder.


Deze wordt gemonteerd aan palen.

Het (hard) hout dat wordt toegepast is natuurlijk FSC-gecertificeerd. GlasGroen regelt voor u het totale traject, van . Een bovenbouw van houten liggers waarop dekplanken zijn bevestigd. Al dan niet voorzien van een slijtlaag van fijn split of van groeven tegen het uitglijden.


Toch zijn er verschillen, want een steiger is veelal een looppad in het water, zoals bij jachthavens. Een vlonder is meestal ingericht als een zitomgeving in de tuin. Hieronder wordt ook verstaan het plaatsen van steigers. Verklaring van een aantal begrippen. Onder een steiger wordt een ( houten ) constructie verstaan die gedeeltelijk over een watergang is geplaatst en is verankerd in het . Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik.


Na het inlijmen van de kale muur ( verwijder het oude behang) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel