Mosa stroken tegels

BTW Porceleinwit Adv prijs € 121. Keuze uit een veelheid van kleuren in mozaïek en stroken. De strak afgewerkte tegels geven een ongekende levendigheid aan wanden en vloeren. Mosa Tegelstroken, ideaal om uw wand of vloer te doorbreken.


Bekijk ons volledige assortiment online of kom naar onze showrooms!

U kunt verschillende kleuren en formaten tegelstroken uit deze collectie combineren in één vlak, zo ontstaat er een lijnenspel van formaten en tinten. De Mosa tegels hebben een kleurcode . Door een speciaal ontwikkelde techniek wordt bereikt dat het uiterlijk van iedere tegel verschillend is, zodat een natuurlijk effect gecreëerd wordt. Deze ongeglazuurde stroken zijn ongekend maatvast waardoor een minimale voegbreedte . Mosa tegels , plinten, strips, drains: alle Mosa tegels en accessoires in zeer veel maten en uiteenlopende kleuren vindt u hier overzichtelijk bijelkaar.


TegelOverzicht verkoopt alle tegels van Mosa tegen de allerbeste prijzen. Terra maestricht look 60x60cm €295.

Middels de keuzehulp links kunt u eenvoudig de door u gewenste tegels van Mosa vinden. Door tegels in verschillende kleuren en formaten te combineren in één vlak onstaat er een lijnenspel van formaten en. MosaTerraTones216XYZVAntracietStroken. De ongeglazuurde tegels zijn slijtvast, vorstbestan weerbestendig en sterk. Op aanvraag zijn andere formaten leverbaar.


Bij Pallet afname of meer EXTRA KORTING! Door uit deze collectie verschillende kleuren en formaten tegelstroken te combineren in één vlak ontstaat er een lijnenspel van formaten en tinten. Mosa heeft strokenpatronen geselecteerd. Natuurlijk uiterlijk, elke tegel een uniek product. Uitgebreid formatenprogramma inclusief stroken.


Vlakke en geprofileerde uitvoering. Geschikt voor vloerverwarming. Duurzame vloertegel voor binnen en buiten. In woning- en utiliteitsbouw. Ook geschikt voor wand- en gevelbekleding.

Geslepen ( gerectificeerde) tegels zijn . Een veelzijdige tegel met een robuuste uitstraling, dat is waar de Mosa Solid collectie van Mosa home voor staat. Mosa More than white heeft naast witte tegels , een uitgebreid assortiment aan stijlen, waaronder stroken , patronen en mozaïeken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel