Cassette hordeur

Een rolhor is een horsysteem dat in een bak oprolt zijdelings of van boven naar beneden. De rolhor van Unilux is toepasbaar voor ramen en deuren en zelfs voor grote maten als dubbele tuindeuren. Cassette hor kopen bij Internet Zonwering.


Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Bespaar tot wel op een nieuwe casette hor.

Voor draaiende ramen en deuren is een rolhor ook een prima oplossing. De hor met oprolcassette schroef je horizontaal of verticaal op het kozijn. Bij voorkeur zet je de cassette aan de scharnierkant.


De rolhordeur bestaat uit een cassette met daarin het horgaas. Hierdoor is de hor netjes opgeborgen wanneer deze niet gebruikt wordt. Alle plissé hordeuren zijn voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit horrengaas is speciaal gemaakt om te plisseren.


In tegenstelling tot rolhordeuren rolt het gaas niet op, maar vouwt het horgaas terug op in zijn cassette.

Deze hordeuren blijven in iedere gewenste stand staan en ze kunnen ook nog eens een stootje . Om te beginnen is het noodzakelijk dat de geleiders haaks op de cassette met de opgerolde hor zijn gemonteer anders loopt het gaas na verloop van tijd vast. Onze rolhorren zijn standaard uitgevoerd met softclose terugloop mechaniek, waardoor deze het gaas rustig en stil terug in de cassette rolt. Het hele horproduct is makkelijk uitneembaar. U kunt ook alleen het gaas . Nieuw in doos rolhordeur.


Hordeur is in handige cassette. Het is dan ook de meest comfortabele hordeuroplossing die u zich kunt wensen. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette.


Vanzelfsprekend inclusief geleiderailsen. Verwijder de cassette weer door aan de onder of boven- zijde los te trekken. Zo blijven de montageclips op het kozijn geplakt. Schroef de montageclips vast. Klik de cassette weer aan de montageclips en plak de sluitclip op de treklijst.


Dit laatste is niet alleen onhandig bij het naar binnen en naar buiten lopen, maar kan er ook voor zorgen dat de hordeur minder soepel open gaat wanneer er vuil in komt. Maar voor wie de geleider goed schoon .

Extra stevige aluminium vaste hordeur. Optioneel pollengaas of extra sterk petscreen. Rolt mooi op in een aluminium cassette. Maat: Verkrijgbaar in de volgende maten. Het gaas valt bijna niet op.


Downloads: Montagehandleiding. Overige specificaties: Als . Sluitingsdatum zo jun. In feite ziet men niet dat er geen plisséhordeur aanwezig is en dat is helemaal mooi voor het oog.


Montage van de plisséhordeur is dan ook invoudig. U monteert de bovengeleider met behulp van enkele schroefjes . De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. De dubbele Plissé hordeur kan eenvoudig in het kozijn worden geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel