Parketzeep

Voor het regelmatig reinigen van geolied parket. Op basis van natuurlijke oliën. Natuurlijke wassen en olien voor het onderhoud van geolied parket.


Geeft geolied hout een reinigende, beschermende en voedende laag.

Reinigt en beschermt geoliede vloeren.

Door de aanwezige wassen en olien wordt uw vloer optimaal gevo. Merkloos emmer transparant 5ltr. Voor 17:00u besteld=morgen in huis!


Via deze site kunt u online zeep, olie of andere toebehoren voor uw geoliede vloer bestellen. Wij geven bovendien graag tips om uw vloer optimaal te onderhouden. Deze site wil u helpen het juiste product voor uw oxidatief geoliede vloer te vinden en u bovendien in de mogelijkheid stellen om deze producten online te .

Deze witte parketzeep is uitermate geschikt voor het regelmatige reinigen van geolied hout of parket vloeren: beschermen voedend. Schoonmaken van geoliede houten vloer met Fedeal parketzeep !

Niet alle schoonmaak en reinigingsproducten zijn geschikt voor geolied houten vloer. Gebruikt u in ieder geval geen huishoudelijke schoonmaakproducten zoals groene zeep of allesreiniger, deze bevatten soda. Parket Zeep snel en simpel te bestellen bij onlineonderhoudshop. De in de technische fiche aangegeven gebruiksaanwijzing is opgesteld na de . Produced by Debal Coatings nv. Hoi, Ik snap niks van de zeep-water verhouding!


De machine met onderhoudsolie is langs de kanten niet kunnen . Daarom heeft Blanchon een speciale parketzeep ontwikkeld voor alle geoliede parketvloeren. De natuurlijke zeep is verrijkt met plantaardige oliën en reinigt uw houten vloer zonder afbreuk te doen aan de glans. De parketzeep is geschikt voor alle geoliede parketvloeren, ongeacht het type afwerkingsolie.


Parketzeep voor het wekelijks onderhoud van de parketvloer. Ciranova Hardwaxolie magic naturel L. De universele parketzeep of bj zeep is een lekker ruikende parketzeep. Het is een universeel voedend product dat geen strepen nalaat op uw parketvloer.

PDF icon Veiligheidsinformatiefiche, 82. Wenst u een product te bestellen? Ecologische parket zeep voor geoliede met hoge voedende en reinigende eigenschappen op basis van soja en kokosnootolie.

Aangename geur en neutrale pH. Aan winkelwagen toevoegen. Amber kleurige vloeistof. Breng de zeep aan met een uitgewrongen . Faxe Active Care is een onderhoudsproduct voor Parket die geolied of vernist is.


Dit is een alternatief voor Woca (vroeger Triptrap) , Osmo , Blanchon, enz.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel