Descor spanplafond

Het spanplafond is de ideale manier om het plafond af te werken op een degelijke, propere en tevens betaalbare wijze. Het zorgt voor een gladde, strakke afwerking. Er bestaat een ruim gamma aan spanplafonds zodat je kan kiezen tussen verschillende kleuren, prints, patronen en motieven.


Spanplafonds zijn een zeer . Bij grotere breedtes en lengtes krijgt u een dilitatie.

Dit betekent dat wij spanplafonds in profiel monteren. We zijn dealer geworden van het merk Clipso en sinds jaar ook van het merk Descor , dit zijn kwalitief gezien zeer goede spanplafonds met een hoog afwerkings niveau. Daarnaast zijn we ook lid geworden van het . Clipso spanplafond Descor met verlichting naar keuze, inbouwspots - ledverlichting - afstandbediening. Inbouw ventilatierooster, audio, airco e. Laat jezelf verrassen door het spanplafond met spotjes.


Er is meer mogelijk dan een spanplafond met spotjes.

Of creëer een unieke look door de doorschijnende stof met verschillende belichting vanachter te . Descor wand-en plafondbekleding verbetert uw interieur door gebruik te maken van wand en plafondstof, gemaakt met de modernste technologieën en met innovatieve materialen. De Descor spanplafonds en wanden worden geplaatst bij kamertemperatuur door onze speciaal opgeleide vakmensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u enkele verschillen op een rij zetten. Ondernemers Ronalda en Anton van Wijngaarden ondervonden namelijk dat plafonnering een klus is die vaak wordt vergeten. Wie een woning bezoekt kijkt altijd eerst naar de meubels en vervolgens naar de wan . Is uw plafond aan vernieuwing toe?


Vertoont het barsten, scheuren, vochtplekken of bent u gewoon uitgekeken op uw oude plafond? Maar geen zin in een ingrijpende verbouwing? Gelukkig is er een betaalbare oplossing op maat waarbij u geen omkijken meer heeft. Wij hebben onze showroom aangepast en onze werkplaats uitgebreid.


Nu kunt u naast onze nieuwe opties van Artiteq ophangsystemen, Orac lijsten en decor , LED verlichting en assortiment keuze voor de spanplafonds ook kennis nemen van de producten van Easy-Stuc. Ook is nu ons product te zien bij Easy . Een creatief design, een foto… tal van mogelijkheden. Onze eigen professionele vakmensen installeren uw plafond in dag.


Resultaat: geen vervelende geur in huis.

Ook geen breekwerken, stof of grote verhuis. Zoekt u een permanente oplossing, zonder breekwerk, zonder verhuizen, zonder vuiligheid… BINT heeft de oplossing. BINT is erkend plaatser, voor de regio Waregem, van de unieke Descor spanplafonds. Een expert voor spanplafonds Waregem?


Dan kunt u rekenen op de expertise en ervaring van KCP spanplafonds. Wij leveren maatwerk én plaatsen uw spanplafond. Wanneer je het plafond van jouw woning wenst af te werken op een degelijke, propere maar tegelijk betaalbare manier, dan is een . U kan de plafonds voorzien van een creatief design, foto… wat u maar wilt.


Uw droom is een mooi glad plafond - nieuwbouw of renovatie? Met een persoonlijke touch?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel