Betonblokken huren

Ballast blok 450kg voor Prolyte H30V huren ? Truss constructies bezorgen en installeren. Bekijk ons complete ballastblokken verhuur assortiment voor uw evenement. Megablokken zijn betonblokken die eenvoudig te stapelen zijn in een mooi en sterk verband.


Zeer geschikt voor het aanleggen opslag en afscheidingsmuren.

Met zijn gewicht van 4kg is deze perfect geschikt voor het verankeren van truss constructies, spandoekframes en tenten. Dit betonblok , ballastblok of zware baseplate kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Het beton is gestort in een zwart gepoedercoate behuizing van staal. Hierdoor heeft het ballastblok geen lelijk . Gewicht, Niet beschikbaar. Afmetingen, Niet beschikbaar.


Betonblok 7kg, Betonblok 3kg. Voor het ondersteunen van vloeren, balken, bekistigen ed.

T met lengtes tussen en meter. Driepikkels zijn eveneens beschikbaar. Dan bent u bij partyverhuur voorthuizen aan het juiste adres.


Indien er geen haringen geslagen kunnen worden zijn beton blokken de ideale uitkomst. Ook voor wegafzetting zijn onze. Moet je veel metselstenen en of stenen verplaatsen? Dan kan het handig zijn om een steenklem bij ons in te huren.


Met deze stenenklem kun je zeer makkelijk metselstenen, klinkers, etc. Deze stenenklem is instelbaar tot stenen. Geschikt voor betonblokken tot maximaal 4mm. BTW) bezorg- en ophaalkosten (grote vrachtwagen). Geadviseerd wordt bij kleine tenten een combinatie van houten wijnkuipen en betonblokken te huren.


Onderstaande producten worden verhuurd in combinatie met de huur van een tent. Losse verhuur is in overleg mogelijk. Tarieven zijn op basis van drie dagen. Alu-frametenten, partytenten, feesttenten huren in Best.


Kerstmarktchalets, kersthutjes, Evenementenchalets (Eventchalets) huren in Best.

Podium, podiumtenten en theatertenten huren in Best. Tuinoverkappingen en tentvloeren huren in Best. Veiligheid staat bij The Fungroup absoluut voorop.


Onze tenten worden dan ook steeds verankerd met zware betonblokken zodat ze in alle weersomstandigheden stabiel en stevig staan. Indien de tent niet verankerd kan worden piketten , kunnen betonblokken uitkomst bieden. Wij hebben blokken in het assortiment van 5kilo en 8kilo. Deze zijn af te halen, of kunnen in overleg ook geleverd worden op locatie! Alle maatwerk in betonproducten is mogelijk.


Vlaggenmasten, verlichtingspalen, ankerblokken, afsluitingen . Nieuw in de verhuur: Snel verplaatsbare Roadblocks - betonblokken voor evenementen. Bescherm u bezoekers tegen ongewenst verkeer. Zowel de mastbeugel als mastverlichting kunnen gebruikt worden in combinatie met de StarShade 40 8of de StarDouble.


Naast deze toebehoren kan je bij ons ook terecht voor het huren van een houten vloer. Verkoop van betonblokken Scheidingswanden -Keerwanden -Opslagboxen - Geluidswande -Industriehallen -Zoutop. De pagodetent word verankerd met grondpennen van minimaal een halve meter.


Mocht dit niet voldoende zijn dan kan de tent gezekerd worden met betonblokken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel