Beton cire keuken

Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels,. Betonstuc is een waterdicht pleistermateriaal met het uitzicht van beton of natuursteen. Beton cire kan in de badkamer en keuken. De prijs per vierkante meter vind je hier. Een beton ciré keuken heeft een unieke uitstraling.


Bekijk de projecten op betoncirecentrum.

Dit creëert een stoere stijlvolle sfeer en past binnen elk interieur. Die vraag is meer dan terecht want de grijze afwerkingen op de vloer, wand en aanrechtblad zie het niet iedere dag. Daarnaast wordt deze afwerking niet direct spekglad . Met de betonstuc kun je namelijk prachtig een . Kijk op mijn acount Joga Stek voor meer met beton Cire.


Hallo, In september zal onze nieuwbouwwoning opgeleverd worden en wij zijn ons nu aan het oriënteren wat we precies willen wat betreft afwerking. Nou vinden wij beton cire heel mooi als afwerking van de muren in de keuken ipv tegels. Heeft iemand hier misschien ervaring mee?


Overweeg je om beton cire te plaatsen?

Info over de kosten, werkwijze en voorbeelden van beton cire in de keuken en badkamer vind je hier. Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het zelfs te gebruiken voor vloeren, openhaarden, douches of het terras. Wordt het hoog tijd om een van deze ruimtes aan te pakken? Dan ben je hier op het juiste . Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad.


U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen maar ook comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken, dus zal het behalve praktisch . Het is aan te brengen op vrijwel elke ondergrond en geeft een prachtige betonlook op vloeren en wanden in badkamers of keukens. Selwyn Paks Bijleveld is een creatieve, moderne stukadoor die zich tot het uiterste heeft bekwaamd in het stuken met Béton Ciré.


Hij levert zijn diensten door heel Nederlan dus ook in . De normale grijstinten die het meeste op beton lijken zijn het populairst. De zand kleuren en de taupe tinten zijn warmer en geven een heel andere look aan uw trap van beton. Uw gerenoveerde keuken in dezelfde kleur beton als uw vloeren is . Dit is natuurlijk een ideale afwerking voor in de keuken , omdat beton cire allereerst een zeer mooie uitstraling heeft maar ook de eigenschap heeft dat het zeer goed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel