Tegels gang

De hal is het visitekaartje van je woning. Een eerste indruk die meteen goed moet zijn. Die een warm welkom uitstraalt.


Woningen uit het begin van de twintigste eeuw hebben vaak een karakteristieke tegelwand met een zwart biesje en een granito vloer. Wie zon huis opknapt of een zelfde sfeer wil . U kunt van uw gang ook een .

Verwelkom uw gasten met stijlvolle tegels in uw hal of gang. Het tijdloze karakter van onze tegels geeft uw hal de elegante uitstraling die ze verdient. De gang is het visitekaartje van uw woning. Het geeft een eerste indruk die meteen goed moet zijn en die een warm welkom uitstraalt.


Een tegelvloer in de hal of gang is praktisch en maakt snel schoon. Kiest u voor geometrische vloertegels , granieten tegels of bent u meer op zoek naar een vintage look? Iedereen heeft er wel een gevoel bij.


Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden.

Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie . U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk, zegt het spreekwoor dus verwelkom uw gasten met stijlvolle tegels in uw hal of gang. Geef uw hal de uitstraling die ze verdient. Dit is toch een goede reden om even stil te staan bij de inrichting ervan. In dit opzicht kan u best. Een kleuriger en afwisselender alternatief voor de gang zijn plavuizen of tegels.


Daarnaast hebben plavuizen het voordeel dat ze makkelijk bij te houden zijn: spetters en vlekken zijn in no-time weggepoetst. Dan nog is voorzichtigheid geboden met puntige en krassende voorwerpen. Als u bij ons tegels hebt gekocht, zijn we altijd blij met een foto van het resultaat.


Een oude patroontegel in een gang en in een toilet. Hoe groter de hal hoe statiger het effect. Antieke tegelvloer in keuken. Portugese tegels BLUE AUTUMN. NIEUWE jaren en jaren tegels met een authentieke uitstraling.


Of kies je voor praktische tegels in de gang en de bijkeuken? Plavuizen zijn heel gemakkelijk schoon te houden en in heel veel stijlen te verkrijgen. Ook bij Praxis heb je een enorme keuze.

Ga je voor stijlvolle grote vierkante of rechthoekige vloertegels ? Zijn mooie geometrische decor- tegels helemaal jouw smaak? Mijn vakervaring gebruik ik om mijn klanten snel en doeltreffend te begeleiden in het verbouwen van badkamer, toilet en gang. Ik ben de tegelarchitect en tegelleverancier voor uw verbouwing. Meestal wordt het formaat 10x10cm gebruikt in jaren woningen omdat de gangetjes vaak niet breder zijn dan cm. Dit is een mooi voorbeeld van een vloer met dubbelhardgebakken tegels van 15x15cm.


Elios, Grand Place Antwerp Antic, 20xcm. Ik zou persoonlijk maar al te graag een lange gang willen hebben met een prachtige zwart-wit betegelde vloer. En dan het liefst met een enorme palmboom erbij.


Helaas voor mij woon ik in een studio in Amsterdam, en is dit dus vrij onmogelijk. Heb jij wel een gang en droom jij ook van mooie tegels ?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel