Osmo hardwax olie kleuren

Osmo decorwas voor onbehandelde houten oppervlakken zoals vloeren, meubels, kinderspeelgoed en houten profielen. Het oppervlak wordt slijtvast en water- en vuilafstotend. Het is eenvoudig te verwerken, gebaseerd op natuurlijke plantaardige oliën en wassen.


U kunt Tycho kleurolie producten gebruiken om de juiste kleur aan uw vloer of meubel te geven. Hardwaxolie van Tycho is zeer geschikt is voor houten vloeren en meubelen.

De hardwaxolie geeft uw vloer en meubel een natuurlijke uitstraling. Voor een goede bescherming tegen vocht en vuil dient u de hardwaxolie kleur af te werken met hardwaxolie Naturel of Naturel Mat. OVER OSMO - HOUT ONTMOET KLEUR.


Onze kleuren – de voordelen in een overzicht. Andere systemen in vergelijking. Hout heeft bescherming en verzorging nodig. Het gebruik – eenvoudig en zeker.


Hardwax Olie is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken en geeft snel een vuil- en waterafstotend oppervlak.

Bekijk ons aanbod Hardwax olie hier. Osmo licht gekleurde hardwachsolie voor een helder licht gekleurd ogend oppervlak. Gebaseerd op natuurlijke plantaardige olien en wassen met een zg open-porien structuur.


Hierdoor kan het hout blijven. Breng de laag aan met een borstel, laat het product een paar minuten inwerken en verwijder het overtollige materiaal met een doek in de houtnerfrichting. Kleuren van waxol en 1( aquamarijn).


Osmo heeft ook een componenten olie ontwikkeld waardoor de droogtijd korter is, maar op de juiste houtsoort is dat nooit een probleem geweest. De olie trekt in het hout en de harde wassen blijven op het hout liggen. Hardwax - olie is een afwerking op basis van olie en harde wassen. Met de hardwax olie van Osmo speelt u altijd op zeker, want Osmo is een erkend kwaliteitsmerk voor houten vloeren en hun kleur.


Na drogen een toplaag aanbrengen met een kleurloze Osmo. Te verwerken met: HARDWAX - OLIE FARBIG. Tip: gebruik de 1Liter om de kleur te testen. Dan is de Osmo hardwaxolie het middel dat u zoekt!


Een behandeling met deze olie geeft uw meubel een robuuste toplaag die bestand is tegen alle soorten vocht en uw designmeubels krijgen er een prachtige zijdezachte glans van die de kleur en structuur van het hout verder benadrukt en verdiept. Osmo kleurolie aanbrengen met een kwast en vervolgens uitboenen met een groene pad. Geheel op basis van natuurlijke pigmenten en olieen.

Osmo Bescherm en verzorg uw houten vloer met de onderhoudsproducten van Osmo. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzoringsproducten. Naast dat uw houten vloer beschermd is, heeft u ook nog een uitgebreide keuze in de afwerking van de lak, olie of wax. Door de plantaardige ingrediënten wordt de kleur gelijkmatig bereikt.


Indien de hardwax - olie wordt toegepast op houten vloeren, adviseren wij een toplaag aan te brengen met van de kleurloze hardwax-oliën.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel