Mosa 10x10 vloertegels

Toepassingsgebied vloer, terras, wand. DWG-bestand IFC- bestand . Het is een collectie traditionele vloertegels van Mosa. De tegels in deze Serie zijn verkrijgbaar in zwart of grijs uni, grijs gevlamd of grijs porfier.


Wilt u de kleur zien die bij de code hoort, bekijk die dan hier in de . Vraag een offerte als uw tegel niet op de site staat.

Wandtegels in kleuren. Van wit, pastel tot accent. Ongeglazuurde vloertegels in kleuren. De kleuren zijn namelijk op elkaar afgestemd. Heeft u interesse in Colors.


Dubbelhardgebakken, traditionele vloertegels van Mosa. Zwart of grijs uni en grijs gevlamd. Grès cérame fin vitrifié, carreaux.

Smits Tegel Natuursteen Projecten uit Oisterwijk. Voor advies op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Tegels online bestellen met korte levertijd. Merk: MosaGarantie : jaar.


Ik probeer kleinere en grotere partijen te vinden die origineel, maar ongebruikt zijn. Maar ook van mosa heb ik wat meer nieuwe tegels in dit formaat gevonden die bij deze sfeer passen. Daaronder staat mijn voorraad van nieuwe mosa en . Kom de collectie bekijken in onze prachtige showroom!


Vloertegels in allerlei kleuren en maten tegen scherpe prijzen te koop bij tegelsentegels. Snel, goed en voordelig ! Type tegel, Keramische vloertegel. Afmeting (circa), x cm. Oppervlakte, Gestructureerd.


Prijs voor de hele partij. Minder aantal mprijs op aanvraag. Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus.


Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires.

Mosa toonaangevend in tegels! Bereken hoeveel dozen u nodig heeft. Productsoort: vloertegel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel