Houtskeletbouw limburg

Woont u in Limburg en bent u van plan om een houtskelet woning te bouwen? Wij zijn wij de ideale partner voor uw houtskeletbouw in Limburg. Wij bouwen het huis waar u van houdt.


En volledig naar uw wens. Een bijgebouw, poolhouse of tuinhuis plaatsen?

Vergelijk 1bedrijven in de regio Limburg Generet, Collard (Menuiserie), Plabautoit, FDW. Steeds meer mensen kiezen voor houtskeletbouw. Niet verwonderlijk, want er zijn nauwelijks architecturale beperkingen en in enkele weken is de ruwbouw winddicht. Bovendien laten houtskeletwoningen zich zeer goed isoleren en luchtdicht afwerken. Broux Houtconstructies bouwt bijna-energieneutrale (BEN) woningen . Comfortabel, energiezuinig en precies afgestemd op uw wensen.


Vastubel Limburg is gespecialiseerd in houtskeletbouw te België, Nederland en omstreken.

Wij streven naar het bouwen van gezonde, betaalbare en energie zuinige woningen. Houtskeletbouw en strobalen woningen bouwen en renoveren is de specialiteit van SPIB. Als echte pioniers realiseerden wij in Vlaanderen als één van de eerste aannemers een passiefhuis in houtskelet.


Onze grote kracht zit in de architecturale vrijheid die we u bieden. Momenteel wordt de firma geleid door Vanhaen Rene en zijn zonen Richard en Raf met ieder hun eigen vakgebied. Doordat de vennootschap dit jaar . Bouwen met IQ, voorheen Bouwservice Roggel is een timmerbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in de houtskeletbouw en prefab timmerwerken.


Het bedrijf is gehuisvest in Roggel. Het systeem wat wij toepassen is . In Ysselsteyn Limburg hebben we onze eerste houten skeletbouw woning gerealiseerd. Pure materialen: Hout uit Estlan glas met dubbele beglazing, isolatie van schapewol.


Voor de echte natuurliefhebber. Goed voor ons milieu :) Mooie natuurlijke uitstraling, zowel vanbinnen als . Wist u dat houtskeletbouw de populairste bouwtechniek ter wereld is? Ook in België stijgt de populariteit van houtskeletbouw jaar na jaar.


Maar wat is houtskeletbouw nu precies?

In deze blog – meteen de eerste uit onze geschiedenis! Een overzicht van alle aannemers voor houtskeletbouw in de provincie Limburg. Per gemeente kan u op zoek gaan naar een geschikte aannemer voor houtskeletbouw , en offertes aanvragen en prijzen vergelijken voor houtskeletbouw. Het biedt veelzijdige constructiemogelijkheden, alles wordt op voorhand uitgeteken berekend en geprefabriceerd in onze eigen atelier.


Groep Martin Vandereyt is een gevestigde waarde in de bouwsector en meer bepaald in houtskeletbouw. We staan als één familie klaar voor uw familie! Wij zijn momenteel op zoek naar een kwalitatieve aannemer voor houtskeletbouw in de provincie Limburg. Wij hebben vroeger reeds een huis verbouwd en hebben toen erg veel problemen gehad met de aannemer ( rechtzaken, een echte nachtmerrie), vandaar dat we nu extra voorzichtig zijn bij de keuze .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel