Hardwax olie onderhoud

Het is echter in uw belang dat het onderhouds advies nageleefd wordt. Zo bent u er immers zeker van dat u langer van uw mooie vloer kunt genieten. Onderhoudsadvies : HARDWAX-VLOEREN. Hardwaxvloeren zijn voorzien van “ hardwax - olie ”, een slijtvast laagje op de vloer.


Om deze mooi te houden vereist dit echter wel onderhoud. Om hardwaxvloeren te onderhouden en optimaal te beschermen beveelt.

PARKET TREE een eigen serie onderhoudsproducten aan. Olie vloeren zijn voorzien van een olie die opgenomen wordt door het hout. Door deze verzadiging wordt het hout van binnenuit beschermd tegen vocht en vuil. Om de vloer mooi te houden vereist deze echter wel onderhoud.


De belangrijkste zaken voor onderhoud van uw olie en Hardwax vloeren op een rijtje, voorzien van wat handige tips. In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. Hardwax - olie is een combinatie van natuurlijke oliën en wassen.


Dit is kwalitatief een van de beste producten op de markt en combineert het fraaie uitzicht van een geboende vloer met het gemakkelijke onderhoud van een geverniste parket.

Opdat uw massief parket met de jaren een nog mooiere uitstraling zal krijgen is een. De met hardwaxolie behandelde vloeren hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn relatief . Dit komt omdat de olie in de vloer zit. Bij een hardwax vloer zit de hardwax zowel in als op de vloer, dit geeft dan ook meer een satijnglans over de vloer waardoor de uitstraling iets minder natuurlijk is. Wel is hardwax daardoor wat beter bestand tegen vuil en vocht.


Maar voor beide vloeren geld dat ze bij goed onderhoud. Aquamarijn maakt perfecte onderhoudsproducten voor oppervlakken met zowel olie, hardwax als hardwaxolie. Levertijd: tot werkdagen. Het geeft een goede slijtweerweerstan zorgt ervoor dat uw vloer waterafstotend wordt.


Dit product is zeer geschikt voor oppervlakten die een robuuste toplaag nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkbanken, tafels, aanrechten etc. Regelmatig onderhoud met WOCA Natuurzeep naturel of Olie Conditioner. Opnieuw oliën met WOCA Hardwax Olie. Wat te doen vlak na aanschaf?


Het is noodzakelijk een hardwax olie parketvloer direct na aanschaf met een onderhoudswas te behandelen. Let wel, dit kan pas weken nadat de hardwax olie op het onbehandelde hout is aangebracht. Dit kunt u machinaal doen, maar ook met de hand.

WOCA Hardwax Olie is ideaal voor de basisbehandeling van elk onbehandel nieuw en opnieuw geschuurd houtwerk, of als toplaag op één van de WOCA Colour oils. Opfrissen met Hardwax Olie of . Solidfloor hardwax olie naturel is verkrijgbaar in blikken van liter. Offerte aanvragen Brochure aanvragen Bekijk in de Floorplanner. Aarde uit de tuin of wit zand uit bijvoorbeeld een zandbak bespoedigen de slijtage van een vloer, behandeld met hardwaxolie.


De parketvloer wordt regelmatig gedweild met een goed uitgewrongen doek. Omdat de olie en hardwaxolie een open-poriën structuur hebben moet het vuil tot diep in de . Bij de zogenaamde High Solid geoliede vloeren, deze zijn reeds in de fabriek geolie en is het eerste onderhoud met de olie pas na een jaar gewenst (of eerder bij intensief gebruik). Hardwaxolie is een combinatie van olie en was, heeft een matte of zijdeglans uitstraling en is in.


Hardwax olie Wij kunnen de vloer afwerken met hardwax olie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel