Antislip brugdek

Ook als fietspad of voetpad op houten bruggen. Hechting en anti slip ook op brugdek en steigers. Epoxy component buiten kwaliteit. Vooral houten bruggen, steigers en vlonders kunnen door weerstomstandigheden en aanslag glad worden.


Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk.

Omdat terrassen, steigers en brugdekken onder een laagje mos of dauw soms spekglad kunnen zijn, is Haasnoot Bruggen op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor. Door de combinatie van een hellingshoek en bijvoorbeeld natte omstandigheden kan een brug glad worden. Om ongelukken te voorkomen is het antislip maken van de ondergrond een oplossing. De door ons toegepaste coating werkt effectief op verschillende ondergronden en zorgt voor een mooi en stroef resultaat.


Een brug antislip maken verkleint de kans op slipgevaar en is dus essentieel voor de veiligheid. Onderhoudsbedrijf van den Hoogen uit Haastrecht staat graag voor u klaar om antislip op uw brugdek aan te brengen. Voor betonnen kunstwerken, houten vlonders en . Bij het aanleggen van terrassen, steigers en bruggen wordt vaak gebruikt gemaakt van hout.

Hout heeft een natuurlijke uitstraling, maar heeft als nadeel dat het gevaarlijk glad kan worden. Gladde vlonders, gallerijen of tegels door vocht of groene aanslag. Hier vindt u verschillende oplossingen met de met de plus en minpunten op een rij. Om gladheid van brugdekken , steigers etc.


De dekdelen worden volledig voorzien van een slijtlaag op epxoy- of bitumenbasis. Deze laag wordt vervolgens afgestrooid met grit. Door een zorgvuldige opbouw van ons systeem zijn slijtvastheid en antislip gewaarborgd.


Daarbij wordt de grofheid van het instrooimateriaal afgestemd op het beoogde. Griekspoor vervangt houten brugdek Turfmarktbrug, in Leiden . De afgelopen jaar is de vraag naar bruggen uit composiet profielen enorm toegenomen. Dat komt natuurlijk door het relatief lage gewicht, de duurzaamheid en de lage onderhoudskosten. De unieke draagconstructies zijn opgebouwd uit gepultrudeerde glasvezelversterkte polyester profielen, de liggers zijn in composiet . Waterdichte slijtlaag op een stalen ophaalbrug. Aanbrengen van een waterdichte slijtlaag op een betonplaat op een stalen brug.


Beton (op een stalen brugdek ). Gietlaag op basis van polyurethaan met anti-slip afwerking. Daarnaast bevat het Nylo assortiment een reeks van oplossingen voor het antislip afwerken van brugdekken , loop– en fiets- bruggen en vlonders, op- en afritten van garages enz.

Houten brugdekken , vlonders, steigers etc. Voor mijn huis ligt een brug met daarop houten planken. Bij vochtig weer worden deze planken erg glad en om uitglijden te voorkomen wil ik de brug voorzien van een anti-slip laag die je vaak op openbare bruggetjes vindt (soort grindlaag die men op de brug smeert). De gemeente kan mij helaas niet . Industrie: infra – bruggenbouw (kunstwerken). Het Nederlandse landschap wordt gekenmerkt door o. Hollandse voet- en fietsbruggen.


Waar doorgaans nog veel brugleuningen worden gemaakt van hardhout, kunnen wij u een nieuw alternatief bieden, bamboe. Voor de ingang naar de kajuit moet een voldoende hoog brugdek zitten om te voorkomen dat het water vanuit de kuip de kajuit binnenstroomt. Voor een overzicht van deze elementen van de dekuitrusting zie figuur 1. De rest van de brug is behandeld met een antislip coating, maar door technische redenen, kon de gleuf niet op dezelfde manier gecoat worden. Antislip Een nat dek kan spiegelglad .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel