Alucobond nederland

Professionele oplossingen. Een enthousiast team mensen dat met u meedenkt en ook nog eens uw zorgen uit handen neemt? Productie van aluminium bekleding vraagt om . Onderhoudsvrij, duurzaam, brandveilig en licht in gewicht.


Deze kan uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de toepassing en eisen. In veel landen rondom Nederland is A voor gebouwen hoger dan ca.

Alucobond is een composiet paneel met kunststof kern. COFAC produceert voor kantoren, woningbouw, industriegebouwen als winkels aluminium panelen en kaders van composiet materialen. Verlucht gevelbekledingssysteem (VGB). Berekening aantal panelen. ROFAPANEL, ALUPANEL, DIBON ALUCOBOND zijn merknamen voor sandwichplaten welke leverbaar zijn in het wit in en 4mm dikte, overige kleuren in 3mm dikte.


Het materiaal bestaat uit een ca 3mm aluminium boven en onderlaag met daartussen een zwarte kunststoflaag. Het is licht, sterk, weerbestendig en . Neopaul maakt van uw lichtreclame en uw gevel een mooi geheel. Met Neopaul kunt u uw gevel bekleden in dezelfde afwerking als uw lichtreclame.

Uw zaak zal zich zo onderscheiden door haar verzorgde, kwalitatief hoogwaardige uitstraling. In Nederland is de regelgeving helaas nog niet zover, maar in de ons omringende landen gelukkig wel. Omschrijving: Formawall panelen 50mm voorzien van een Versacor topcoating t. Te kleine of te grote opdrachten kennen wij niet en uitdagingen gaan wij niet uit de weg. Zie de Eurocode deel 1-d.


Deze naam vertelt precies hoe het product gemaakt wordt: Aluminium - Composite - Bonding, oftewel het lijmen van aluminium op composiet. Daarom werden composiet platen van aluminium . A Composites GmbH, het vroegere Alusuisse, is een internationale onderneming die composietmaterialen ontwikkelt en produceert. Ontbrekend: nederland. WVH Gevelprojecten is de medespeler aan wie u de zorg en verantwoordelijkheid voor de gevel volledig kunt toevertrouwen: een hoogwaardige gevelbouwer, met zeer veel deskundighei ervaring en inzicht in mogelijkheden.


Voor architecten en aannemers is WVH Gevelprojecten de partner in . Merford Special Doors BV. Blijf op de hoogte van onze gastblogs, tips en nieuwsitems. Emailadres: Bij het inschrijven ga je akkoord met . Vertegenwoordiger Nederland Contactpersoon: Haro Coolen.


Hoogwaardig, bestand tegen externe factoren en met een unieke uitstraling. Dat zijn de kwaliteiten die ALUCOBOND tot een duurzaam constructiemateriaal maken dat beantwoordt aan de hoogste designvereisten. Het gevelmateriaal blinkt uit dankzij zijn uitstekende producteigenschappen zoals ultieme .

Affairs opened the Aluminium Centrum in Houten, the. Brandklasse van de buitengevel per gebruiksfunctie: NIEUWBOUW . Netherlands , a unique aluminium building. The Alumi- nium Centrum is the umbrella organisation for the Dutch aluminium industry.


The primary function of the infor- mation centre is to display aluminium products.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel