Zinken schoorsteen

Voor het behoud (en vervolgens geen onderhoud meer), werken wij veel met een zinken bekleding rondom uw schoorsteen. Dit geeft een mooi resultaat, diversen kleuren te verkrijgen (gepatineerde zinkkleuren). De schoorsteen is een veel voorkomende oorsprong van lekkage. Naast het daklood rondom de schoorsteen , is het van belang dat u de stenen zelf goed controleert.


Gebarsten stenen kunnen er namelijk voor zorgen dat regen de schoorsteen ingeblazen wordt.

Kopgevels met zink bekleden. Wij zijn een familiebedrijf sinds te Enschede. Wij doen al onze werkzaamheden in eigen beheer! Kijk op onze site voor al onze werkzaamheden.


Voor al uw nieuwbouw, renovatie, timmerwerken en lood-, zink- en koperwerk. Zie hieronder een overzicht van onze lood-, zink- en koperwerk projecten. Project Onderdeel Plaats Omschrijving, Zinken schoorsteen bekleding.

Schoorsteen Panningen Schoorsteen bekleed met nova zink felswerk. Op de foto hieronder hebben wij een schoorsteen bekleed met zink te Vogelenzang, eerst voorzien van een houten regelwerk en daarna het zink. In opdracht van voegbedrijf MartMuijs B. Zn een zinken schoorsteen kap in oorspronkelijke staat vervangen.


Deze is volledig met de HAND op maat gemaakt. Vrijblijvende offerte en gratis advies. Zowel vlakke kappen, getoogde kappen, puntkappen, zadeldak of gebogen kap.


Als afdekker kunt u kiezen uit een polyester deksel (lichtgewicht), beton deksel, zinken deksel of een aluminium (nivo)kap. In iedere deksel kunnen doorvoeren worden aangebracht. Indien gewenst kunnen wij ook de leidingen en appendages toeleveren dan wel voormonteren. De aluminium nivokap is reeds voorzien van . Dakgoten, hemelwaterafvoer en schoorsteen gastenverblijf en de villa in Novazink uitgevoerd.


Woningen Deo Neo Haarlem. Voor nieuw te bouwen verzorgen wij alle zinken bekleding. Alles uitgevoerd in blank Rheinzink 8mm.


TIP: Ook een hekel aan schilderwerk: laat uw windveren vakkundig bekleden met zink en u heeft jaren geen omkijken naar het schilderwerk op de windveren.

Loodwerk:Het inslijpen van voetlood in de gevel of het vervangen van het lood rondom de schoorsteen , uitvoering of. Bosvelt en Haisch Daktechniek. Het bedrijf voor schoorsteen renovatie.


Gevestigd in Oosterbeek en Apeldoorn. Losange dak: Opgaand werk. Na die periode zal de goot indien nodig herbehandeld moeten worden. Zink kan wel toegepast worden voor nokken, schoorstenen (beide dus boven het riet) en . Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar metaal dat voor talrijke toepassingen geschikt is.


Het is zeer corrosiebestendig en is zelfs bestand tegen geconcentreerde . Het wordt gemaakt van gerecycled lood en na een lange levensduur wordt het opnieuw gebruikt. Bouwlood kent een aantal specifieke toepassingen, maar het wordt vooral gebruikt om op kwetsbare plekken het vocht buiten te houden, bijvoorbeeld: tussen schoorsteen en dak en tussen muur en dak van een gebouw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel