Terrasafscherming glas

Geniet met de glaswanden en glazen windschermen van Verano nog langer op uw balkon of terras. Nergens goedkoper en montageservice door heel Nederland. Ook voor restaurants en paviljoen. Multifunctioneel toepasbaar.


Desgewenst leveren wij op maatwerk voor uw situatie. Voor handvatten of beluchting maat.

Ben je op zoek naar een glazen terrasafscheiding? Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o. Tijdens een voorafgaand gesprek ontstaat er een uniek – en op maat gemaakt product, met de hoogste kwaliteit en nagenoeg onderhoudsvrij. Alle kleurstellingen van de windschotten (RAL kleuren) zijn mogelijk.


Het gebruikte glas is gehard veiligheidsglas en in diverse kleuren leverbaar. Ook kunnen de terrasschermen . Kwaliteit in glazen windschermen. Zon en Scherm Webshop is met recht de marktleider in de beste glazen windschermen voor balkon, (horeca) terras en tuin.


Bestel direct online in onze webshop.

Beste webshop voor terrasbeglazing wordt je niet zomaar. Altijd weersbestendig en met de juiste uitstraling, hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Haco Terrassen is Nederlands producent van windschermen. De windschermen worden o. Het onderpaneel kan ook dichtgemaakt worden met glas , . Het windscherm met glas is de ideale oplossing om jezelf af te schermen tegen de wind.


Het geheel wordt stevig bevestigd met bouten in het inox. Een windscherm rond uw terras of tuin moet natuurlijk vooral functioneel zijn. U wilt altijd uit de wind zitten en lekker buiten die kop koffie of dat wijntje drinken zodra de zon schijnt. Maar bij Metalura vinden we dat windschermen zeker ook mooi mogen zijn. Daarom hebben we een glazen windscherm ontwikkeld dat uit.


Terco heeft voor u de beste oplossing in alle denkbare aluminium overkappingen , vrijstaand of voor aanbouw, hellend of recht dak, met glazen - polycarbonaat - lamellen of weerbestendig doek als dakbedekking, met of zonder terraswanden ( deze kunnen zelfs nadien worden aangebouwd ), alles is bespreekbaar. Het assortiment glazen vouwwanden kan gaan van niet-geisoleerde volglazen geharde panelen met of zonder aluminium profielen rond het glas tot geisoleerde vouwwanden met geisoleerd glas. Als bescherming tegen regen, win stof en insecten is de niet-geisoleerde glazen vouwwand vooral van nut bij de beglazing. Het terras is een verlengstuk van uw horecazaak.


Met een mooi en kwalitatief terras kan u extra klanten ontvangen waardoor u dus extra inkomsten kan genereren. Een terras is dus niet zomaar een uitgave, maar een investering. Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte.

Het Thallo windscherm is een glazen windscherm en bijna “onzichtbaar” op uw terras. Het biedt wel bescherming tegen weer en wind en andereinvloeden. Het glazen windscherm L-model kenmerkt zich door het simpele en strakke ontwerp. De ranke rvs staanders zorgen er voor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin of terras. Het vrijstaande windscherm is aan beide uiteinde voorzien van een smal lamel met een breedte van 2mm.


Vind inspiratie voor je eigen terrasoverkapping!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel