Rc pir isolatie

Bereken uw Rc -waarde eenvoudig en snel met onze Rc -waarde calculator en vergelijk verschillende constructies en isolatiewaardes. Wat resulteert in hoge Rd-waarden bij relatief lage isolatiediktes. Dit betekend dat PIR een isolatiemateriaal is dat slanker kan worden uitgevoerd ten opzichte van EPS en minerale wol.


Wanneer er een Rc waarde van behaald . In verband met de schaarste van een grondstof voor PIR - Isolatie zijn de prijzen en levertijden hiervan onder voorbehoud. Dit isolatiemateriaal onderscheidt zich door de gesloten celstructuur, de zeer goede isolerende eigenschappen en .

Natuurlijk via de website van EPDM Totaal. Ecotherm Topline XR is een PIR hardschuim isolatieplaat met aan beide zijden voorzien van een alu meerlagen complex. PIR isolatie tegen een scherpe prijs per mmet hoge rc waarde. Voor thermische isolatie van platte en licht hellende daken.


Ecotherm HR isolatie is licht (lichte belasting) en makkelijk te verwerken. PIR (polyisocyanuraat) is een kunststof die specifiek voor isolatie is ontwikkeld. Het is een verdere ontwikkeling van PUR en kent een veel hogere isolatiewaarde.


Bovendien biedt PIR - isolatie platen een grotere brandveiligheid en is het beter beloopbaar.

Handig bij plaatsing op een plat dak, of onder een te storten . De platen zijn aan beide zijden bekleed met een gasdicht meerlagencomplex. Eurothane Silver is een universele isolatie voor . Afmeting: Breedte: 600mm. Toepassingen Iko Enertherm ALU platdak isolatieplaten kunnen worden . IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m². Dit betekent dat met een dunnere plaatdikte een hogere isolatiewaarde behaald wordt dan met andere isolatiematerialen (zoals EPS, XPS en minerale wol). Geschikt voor dak-wand-vloer- . De verwachting is dat door het gewijzigde Bouwbesluit en de nieuwe eisen, PIR - isolatie een vlucht zal nemen ten koste van minerale wol.


Minerale wol moet in een dermate dikke laag worden aangebracht om bepaalde RC -waarden te halen dat dit niet altijd past bij (renovatie)projecten. PIR -platen zijn dunner en bieden . PUR en PIR , verschillende isolatiematerialen die vergelijkbaar worden toegepast. De benodigde dikte bij een rc waarde van 3. Direct, snel en veilig online isolatie bestellen via onze website.


Hoogwaardige spouwplaat van Pir voor goed geisoleerde spouwmuur. Deskundig advies en snelle levering.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel