Grenen vloer schuren

Door het schuren van een parketvloer kunt u de vloer onderhouden en uw huis een nieuwe uitstraling geven. Is dit echter ook mogelijk bij een grenen vloer ? En kan iemand die een beetje handig en praktisch ingesteld is dit soort houten vloeren ook zelf schuren ? In dit artikel zetten we de werkwijze voor u . In een vrijstaande woning in Meppel is jaar geleden een massief grenen vloer gelegd met een donkere antiek kleur.

De nieuwe bewoners wilden de grenen planken vloer weer zijn orginele natuurlijk uitstraling geven. Zodat de vloer goed past bij hun huidige interieur. Grenen houten vloer schuren white wash. Neem nu deze vloer als voorbeeld.


Mijn klant in Grouw had een grenen vloer die sterk was verkleurt. Jaren terug had hij de vloer zelf geschuur met uiteindelijk een slecht resultaat, veel kuilen en butsen! Ik heb de vloer vooraf geïnspecteerd en op basis van de wensen van de.

Wilt u graag uw grenen vloer opknappen? Vloer compleet is gespecialiseerd in het schuren en afwerken van grenen vloeren. Zachte houtsoorten moet je laten lakken zoals grenen vloeren.


Zachthouten vloer van grenen of vuren planken. Vloer van lamelparket, waarvan de toplaag gemaakt is van hardhout en daaronder enkele lagen goedkoper multiplex. Parketvloer van massieve (hard)houten stroken. Een vloer van laminaat is niet te schuren. Laminaat is namelijk gemaakt van samengeperste vezels, . Onze grenen vloer van jaar oud wil ik schuren en opnieuw lakken.


Hoe kan ik dit het best aanpakken? En hoeveel tijd moet ik reserveren voor het schuren. Het is een houten vloer , ik meen dat het grenen is, het is best wel zacht hout.


Nu begrijp ik dat ik de boel moet schuren en dan moet lakken. De een zegt keer schuren en de ander zegt drie maal schuren. Je houten vloer schuren met een parketschuurmachine kun je eenvoudig zelf.

We hebben een huis gekocht, waar een mooie grenen vloer in ligt. We willen deze alleen een beetje. Is uw houten vloer of parket toe aan een opknapbeurt?


U kunt ervoor kiezen om de vloer zelf op te schuren en daarna af te werken met een laklaag of olie. Door uw houten vloer op te schuren met een parketschuurmachine, krijgt uw vloer weer een mooi uiterlijk. Laat u vooraf goed informeren waar u rekening mee moet . We kregen goed onderbouwde adviezen, Bob is zijn gang gegaan in de woning en heeft alles keurig achtergelaten. Erg weinig last van stof, hij heeft de juiste proffesionele apparatuur.


GRENEN vloeren Houten vloer os kwaliteit! Stofvrij houten parket vloeren schuren dmv nieuwste techniek ! Gedetailleerde omschrijving: Ik heb een grenen vloer van vierkante meter die na verloop van tijd gedeeltelijk verkleurd is. Deze wil ik graag laten schuren en vervolgens laten lakken of beitsen, zodat deze weer de oorspronkelijke, donkerbruine, kleur terugkrijgt. Ik laat me ook graag adviseren over de . Type klus: Vloer schuren en oliën of lakken. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Vervang het grof door middelgrof schuurlinnen (korrelgrootte of 60) en schuur de vloerdelen ditmaal in de lengterichting op. Vergeet na het schuren het stof niet te verwijderen. Schuur de vloer ten slotte nog een laatste keer in de lengterichting, maar dan met fijn schuurlinnen (korrelgrootte 100) en veeg het stof op.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel