Stalen dakraam

U kunt bij Van Feij terecht voor stalen dakramen in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wils. Ontdek wat natuurlijk licht kan doen in uw huis! Onze in rustieke stijl ogende FEROLUX dakramen zijn vervaardigd met moderne technieken.


De FEROLUX dakramen hebben het uiterlijk van oude nostalgische dakramen , maar hebben het comfort van nieuwe dakramen. De bloeitijd in Nederland van de fabricage van stalen en gietijzeren dakramen ligt in de tweede helft .

Landelijk bouwen met oude stenen zoals beerse klinker , paepesteen, brugse moef, oude bourgondische tegelpannen. Vloeren zoals terracotta, Belgische blauwsteen, wij zijn uw specialist in stijlvolle oude bouwmaterialen! CAST klassieke stalen dakramen Dakvensters res Authentieke metalen dakvlakvensters van superieure kwaliteit.


Stalen dakraam voor mulden dakpannen. Oost West en Middelbeers, NB. Koop of Verkoop stalen dakraam op Marktplaats. Vind stalen dakraam op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Een dakraam of dakvenster is een venster dat in een schuin dak kan worden ingebouwd. Aldus kan er daglicht in de onder het dak gelegen ruimte doordringen. Indien het venster te openen is, biedt het de mogelijkheid om te ventileren. Dakramen werden vanaf eind 19e eeuw vooral in gietijzer geleverd. De dakramen in staal die wij aanbieden hebben bovendien een.


Jansen VISS is een systeem van geïsoleerde stijlen en regels voor vliesgevels. Met een gering aantal onderdelen bent u in staat om de meest uiteenlopende lichtstraten, dakkoepels en dakramen te construeren. Hoi, Wij overwegen om enkele metalen dakramen te plaatsen in onze te renoveren hoeve. Wat is jullie ervaring met stalen dakramen in slaapkamers, badkamers, overloop? The result of a passion for working with iron using traditional techniques, combined with a single-minded determination, is how you could describe our parent company – Philip V. A company that has now accrued more than years experience in the manufacture of wrought iron ware.


Using this know-how and . De nieuwe generatie VELUX dakramen zet nieuwe standaard voor energie- efficiëntie en comfort in dakramen. De VELUX Groep, wereldwijd marktleider in dakramen , introduceert een nieuwe generatie dakramen die energie-efficiëntie, daglicht en comfort naar nieuwe en hogere niveaus brengt. Cast PMR stalen dakraam met tussenstijl en raambediening met knop aanbrengen (tabel 301) (ABONNEMENT VEREIST).


Klant heeft een Rooflite M4A dakraam besteld bij GAMMA. De maatvoering is bij centimeter.

Het dakraam moet geplaatst worden in de aanbouw van een gelijkvloerse vakantiebungalow. Van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot creatie, CAST PMR dakramen zijn unieke, isolerende, slanke stalen dakramen , volledig aansluitend bij uw karaktervolle dakbedekking en pand. Cast PMR dakramen worden specifiek aan uw soort dakbedekking aangepast. Of het nu natuurleien, dakpannen, rieten, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel