Italiaans stucwerk badkamer

Italiaanse stucwerk is een prachtige eindafwerking voor de wanden en plafonds. Van oorsprong is het een italiaanse afwerking, maar tegenwoordig brengen verschillende fabrikanten de stucco op de . Deze manier van stucen is ontstaan in de stad Venetië en lijkt veel op marmer. Badkamer of keuken waterdicht laten stucen met decoratief stucwerk ? Vraag binnen minuten vrijblijvend de mprijzen aan!


Wilt u een nieuwe laag stucwerk laten aanbrengen op de muren of het plafond?

En wat zijn de exacte prijzen van het laten stucen van uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of het toilet? Voor iemand die echt iets romantisch wil is er Italiaans pleisterwerk. U kunt het onder andere toepassen in de keuken en badkamer.


Italiaans Stucwerk is decoratief stucwerk om marmereffecten te creëren voor het verfraaien van muren en plafonds in woningen, bedrijven en kantoren. Ook badkamers behoren tot de mogelijkheden. Dit stucwerk is ook wel bekend om zijn . Marmerino kan goed waterdicht gemaakt worden en is zelfs antibacterieel zodat dit goed in badkamers of andere natte ruimtes gemaakt kan worden, maar ook in de woonkamer is dit een zeer geschikte toepassing met een mooi effect.


Zoek je een alternatief voor tegels? Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder.

Italiaans stucwerk is een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak krijgt. In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt, een badkamer stucen. Steeds meer mensen ontdekken de verschillende soorten italiaans stucwerk.


Tadelakt U wilt wel waterdichte wanden in uw badkamer , . U haalt een echte professional in huis! Kees de Kock Stucadoorsbedrijf is de specialist voor uw betonstuc met Beal Mortex. Novacolor badkamer producten bestaan uit decoratief pleistermateriaal waarmee geweldige marmereffecten gecreëerd worden. Verschil tadelakt en betonstuc ( beton cire). De prijs wordt ook bepaald door de intensiteit waarmee het oppervlak belast wordt.


Een badkamervloer wordt bijvoorbeeld intensiever gebruikt dan een klein muurtje. Of het nu gaat om traditioneel, decoratief of exclusief stucwerk of om uitgebreide restauratieprojecten, wij hebben de praktijkervaring en vakkennis in huis om een perfect eindresultaat te. Denk bijvoorbeeld aan keukens, vloeren, badkamers , maar ook toepassing op meubels, schouwen of open haarden is mogelijk.


Deze gladde stuc geeft elke ruimte een stoere look. Een woonkamer, badkamer , keuken of werkplek…. En is verkrijgbaar in tientallen kleuren . Spatula Stuhhi kan overal toegepast worden.


Stucco Marmarino, Stucco Veneziano, Stucco Calce en Cadoro zijn enkele van de vele mogelijkheden. Ook zijn er mooie roest- en metallic . De Stuc Deco en Stuc Granito van Stoopen en Meeus is het product voor watervast stucwerk in uw badkamer , keuken of toilet.

De look van gepolierd beton, natuursteen of tadelakt (ruw of super glad).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel