Hout leveranciers

PontMeyer is dé leverancier als het gaat om hout , plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. U vindt bij PontMeyer een zeer breed assortiment. Van tuinhout tot isolatie en van gevelbekleding tot deuren.


Ons hout en plaatmateriaal is van de hoogste kwaliteit en onze bouwmaterialen en gereedschappen zijn van de beste . Zo zien we graag dat het goed gaat met de bossen in de wereld.

Maar óók dat het goed gaat met u. Als leverancier van duurzaam hardhout bieden we uiteenlopende services. Van houtbewerking en online voorraadinformatie . Uw duurzame en betrouwbare leverancier van FSC en PEFC hout voor de grond -, weg- en waterbouw. Met een landelijk netwerk van vestigingen levert houthandel Jongeneel overal in Nederland snel de juiste materialen op de juiste plaats. Doordat wij met meerdere leveranciers werken hebben wij een grote voorraad hout - en tuinartikelen staan en kunnen we materialen die niet direct op voorraad zijn vaak snel leveren.


Denk bijvoorbeeld aan vuren timmerhout, underlayment, schuttinghout (zowel losse planken als kant-en-klare panelen), vlonderhout, . Houthandel van Dam Bunnik is een betrouwbare partner en leverancier van de professionele verbruiker die voor, tijdens en na het productieproces met u meedenkt.

Vanuit onze vestigingen in Schijndel en Harlingen leveren wij een compleet houtprogramma aan zowel bedrijven als overheden. Opdrachtgevers bieden we meer dan een eeuw ervaring in duurzaam hout. In onze brochure vindt u tips en mogelijkheden voor het gebruik van hout in en rondom uw huis of tuin. Door te klikken op onderstaande knop kunt u deze brochure downloaden. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen.


Dé houthandel voor Europees hardhout. Uw vertrouwde groothandel en leverancier voor ruw hout , houten gevelbekleding, terrasplanken en houten poorten. Op zoek naar een professionele houtleverancier?


Anders Hout is de complete leverancier voor al uw hout en plaatmaterialen. U heeft bij ons een zeer ruime keuze! Heuvelman Hout : specialist in maatwerk. Hieronder vind u een overzicht van onze leveranciers.


Klik op het logo om door te gaan naar de website van de betreffende leverancier. Onder het tabblad Downloads . Verder vindt u onder Downloads diverse links naar de brochures, productinformatie, handleidingen e. Van Kempen Houthandel dealer is. ATC is één van de toonaangevende leveranciers , in het, op maat, aanleveren van houtproducten ten behoeve van de carrosserie- en trailerbouw in Europa.

Veteka is specialist in het bewerken en behandelen van hout en plaat. Praktisch alles is mogelijk: in elke gewenste profilering, afwerking en houtsoort. Hotim, uitgeroepen tot Beste Hardhoutleverancier van NL, is leverancier van Ayous, Aniégre, Dibétou, Fraké, Iroko, Sapeli, Meranti, Eiken.


AL MEER DAN JAAR UW LEVERANCIER. EN GROOTHANDEL IN TUINHOUTPRODUCTEN. Prindal – hout is een productie-en distributiebedrijf, dat een leidende positie inneemt als leverancier van tuinhout –composiet– staalafsluitingen en boomschors. Ons gamma in ons houtbedrijf regio Denderwindeke is heel uitgebreid .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel