Overspanning stalen dakplaten

Overspanning stalen dakplaten. Een warm dak is een geprofileerde stalen onderconstructie dat aan de bovenzijde nog wordt afgewerkt met bijvoorbeeld isolatie en dakbedekking. De metalen warmdakplaten zijn in diverse afwerkingen leverbaar zoals . Zie de SAB dakplaten leggen pagina voor meer informatie.


Op zoek naar de beste profielplaten voor het dak?

Bij SAB-profiel leveren we graag een complete oplossing. Dus als u voor de gevel goed bezig bent, kunt u dezelfde hoge kwaliteit ook naar het dak doortrekken. Het brede assortiment omvat zowel koud- als warmdakplaten. De NV JORIS IDE is een begrip als fabrikant van stalen dak- en wand- bekleding voor nieuwbouw en renovatie voor de agrarische sector, de doe-het-zelf branche , dakwerken en private woningbouw.


Onze jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit. Wij werken dan ook enkel met hoogwaardig constructiestaal, dat . Bij de berekening van 2- en 3-velds overspanningen is uitgegaan van velden met gelijke afmetingen met tussen opleggingen van minimaal 120. Permanente Belasting 25.

Platte daken worden veelal uitgevoerd in een staalconstruc- tie met stalen dakplaten. Een dergelijke lichte constructie geeft een grotere kans op. Stalen dakplaten zijn zowel geschikt voor renovatie als voor nieuwbouw, men noemt ze ook wel overzetdaken.


Ontdek hier welke soorten er zijn en wat het plaatsen per vierkante meter kost. De platen zijn vrijwel altijd trapeziumvormig. Daarnaast zit er altijd vocht in een ruimte wat er uit wil. Om condensvorming op de platen te voorkomen en om het vocht weg te voeren is het plaatsen van een anti-condensfolie noodzakelijk. Deze folie laat alle damp van binnenuit . Welke dakbeplating past bij jouw vraagstuk?


We kijken samen wat het beste past , want natuurlijk hebben we dakplaten in alle soorten en maten, inclusief diverse toebehoren. Aan de hand van overspanning , belasting en uitstraling komen we samen tot een mooie oplossing. Dakplaten zijn stalen profielplaten speciaal . Lengte ( ) = vrije overspanning tussen steunpunten.


De warmdakplaten van ArcelorMittal zijn dragende platen voor geïsoleerde daken waarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Een duurzaam en kwalitatief hoogwaardige product die geproduceerd wordt in verschillende profielen en diktes van het staal. Bij een koud-dakconstructie wordt geen isolatie toegepast of soms alleen aan de onderzijde van de dakplaat , bijvoorbeeld met een spandeken.


Afhankelijk van de overspanning en de montagemogelijkheden van het profiel, zijn speciale.

De geprofileerde staalplaat beschermt uitsluitend tegen regen, win sneeuw en vuil. Een ruime keuze toepasbaar op houten of stalen gordingen en wandregels, keuze tussen verzinkt en RVS. De maximale toelaatbare overspanning van de profielplaten is onder andere afhankelijk van het windgebied (Nederland is opgedeeld in drie windgebieden),.


Voor functionele ruimtes zijn geïsoleerde dakpanelen een snel en makkelijk te plaatsen oplossing. Ook voor de afwerking van .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel