Gamma lamellen op maat

Lamellen op maat en stoffen lamellen. Wil je standaard raamdecoratie minder breed laten maken? Laat GAMMA je raamdecoratie inkorten. Wil je liever zelf een verticale lamel samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Op zoek naar de sfeerschepper bij uitstek voor uw interieur?

Ontdek hier onze verticale lamellen of reepgordijnen op maat. In het aanbod van Leen Bakker vind je niet alleen vele verschillende soorten en standaardmaten verticale lamellen , maar je kunt de raamdecoratie van je keuze ook op maat laten maken. Dat is handig en zo weet je zeker dat de lamellen perfect passen! Bestel de raamdecoratie van je keuze meteen online of laat lamellen. Hoe bepaalt u de juiste maat voor uw pvc lamellen ? Hebben uw lamellen niet de juiste maat ? Indien u standaard jaloezieen zoekt en geen maatwerk jaloezieen, dan is de gamma een prima optie, echter indien u op maat gemaakte jaloezieen wil bestellen dan zijn wij het voordelige alternatief voor de bouwmarkt.


Onze maatwerk jaloezieen zijn tegenwoordig . Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.

Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Bekijk verticale jaloezieën online en kom naar één van onze winkel voor informatie en advies. Verticale jaloezieën op maat gemaakt bij Roobol.


Ook heeft hout een isolerende werking. Hout zorgt er namelijk voor dat de warmte in de winter binnen blijft en de hitte van buiten, buiten blijft. Onze houten lamellen worden volledig op maat gemaakt.


Wij investeren reeds jaren in onze productie van houten jaloezieën en bieden dan ook een breed gamma houten lamellen. Mocht je nu niet het juiste hebben gevonden, kun je het ook op maat laten maken. Soluna biedt op maat gemaakte lamellen voor ieder soort raam aan: Bestelservice. Dubbel bestelling geplaats twv €32-.


Ben je op zoek naar gordijnen, lamellen , vouwgordijnen op maat ? Via onderstaand formulier kan je nu online prijzen aanvragen bij gespecialiseerde raamdecoratie winkels. Deze dienst is vrijblijvend en geeft u recht op maximaal offertes op maat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel