Beton cire keukenblad kosten

Ben je op zoek naar Beton Ciré keukenblad ? Waterink Keukenmakerij verzorgt het complete ontwerp, de montage en levering van Beton Ciré keukenbladen. Dan heb je wellicht ons populaire artikel over “ Aanrechtblad zelf maken” al gelezen. Voor wie een aanrechtblad van beton te zwaar of te lelijk vindt, hebben we nog een tip: kies voor een Beton Ciré aanrechtblad : dat kun je net zo.


Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die veel gebruikt wordt in de keuken en badkamer.

Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het zelfs te gebruiken voor. Het keukenblad kan in elke afmeting afgewerkt worden met Beton Ciré en het is water- en vlekbestendig. Sinds enige jaren wordt de Nederlandse markt verblijd met een multifunctioneel nieuw product: beton ciré aanrechtblad.


In Frankrijk is het al ruim jaar een gewaardeerde toepassing, niet alleen voor keukens maar ook in badkamers, en voor meubelen, vloeren en wanden. In het Frans betekent het letterlijk gepoetst of. Een aanrechtblad of keukenblad van Beton Cire wordt in lagen op M. Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels,.


De prijs van Beton cire bedraagt ongeveer €4- de vierkante meter.

Wilt u uw keuken een nieuwe look geven of denkt u aan een nieuwe keuken met een betonnen aanrechtblad ? Denk dan ook eens aan een Beton Ciré Keuken. Met de vele mogelijkheden in kleurgebruik en materiaal is een beton ciré keuken vaak een aantrekkelijk alternatief. Om over de prijzen nog maar te zwijgen.


Jouw aanrechtblad laten stucen in de betonlook ? Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar je krijgt er ook een waterafstotend en stevig keukenblad voor terug. De industriële en strakke stijl geeft jouw keuken totaal een andere uitstraling. Naast het keukenblad kun je ook de achterwand van de keuken laten stucen. Kijk op mijn acount Joga Stek voor meer met beton Cire. Wilt u graag meer informatie over de kosten om deze bijzondere betonstuc in uw woning aan te brengen.


Vul dan het vrijblijvende aanvraag formulier in op deze website. Een Beton Ciré aanrechtblad of keukenblad wordt in twee lagen op MDF geplaatst. Betonnen aanrechtbladen lijken zwaar maar wegen niet zo veel, doordat er slechts een dunne laag beton ciré over een houten MDF plaat wordt aangebracht. In overleg bespreken we de mogelijkheden en stellen we een vrijblijvende offerte op, zodat u direct inzicht heeft in de kosten.


Ik heb er geen keukenblad bij besteld aangezien ik zelf een betonnen keukenblad wilde gaan maken. Vanwege praktsiche redenen, vooral het gewicht ga ik het nu van beton cire maken. Hiervoor moet ik dus eerst een keukenblad van hout maken, welke ik daarna glad af kan stuccen.

Net als tadelakt en microbeton kan het overal (zelfs keukenblad en douchevloer) gekozen worden. We gaan daarom uit van onderstaande gemiddelde kosten voor het stuken: . HK betonlook werkt uitsluitend met hoogwaardige producten. Ons bedrijf is lid van de NOA. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen wij met meerdere topmerken werken. Wij geven altijd een eerlijk en deskundig advies over betonlook of betonstuc.


Wij werken met Beal Mortex Color, Beton Cire , Wall to Floor en Nova Color. Steeds meer mensen vallen voor de strakke niet alledaagse uitstraling van waterdicht speciaal bewerkt beton. Team Marco van Huizen werkt onder andere met beton cire pro. De hygiënische waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen . Een betonlook keukenblad dient aan verschillende eisen te voldoen.


Waterbestendig, hittebestendig, krasvast én gemakkelijk schoon te maken. Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen maar ook comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken, dus zal het behalve praktisch . Door wanden of vloeren af te werken met betonstuc, creëer je een stoere en strakke uitstraling in je interieur.


Het vormt een mooi alternatief voor tegels in de badkamer of keuken. Wat is betonstuc nu precies en wanneer kun je het toepassen? Van oorsprong is beton - ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc.


Wij overwegen een betonnen aanrecht in onze keuken. De meningen hierover zijn verdeeld. Wel of niet voorgefabriceer ondersteboven storten of een dag na schurenWat is n.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel