Arpa gevelbekleding

Maak uw keuze in lijst aan de linkerzijde om verder te gaan. Arpa Building Grade collectie HPL. Als gevelbekleding , boeiboord of meubel.


In de standaarddiktes zijn de platen altijd tweezijdig voorzien van een decor. De merken Fundermax, Arpa en Oberflex, die wij reeds jarenlang exclusief verdelen, zijn wereldbekende spelers waar kwaliteit en continue innovatie als kernwaarden . De verwerking van topkern platen dient te gebeuren overeenkomstig de instructies van de fabrikant in functie van de specifieke toepassing en dit voor wat.

Gevelbekleding en bevestigingsmiddelen voor gevelbekleding. De gevels van woonhuizen en bedrijfspanden zijn in de loop der eeuwen geëvolueerd. Arpa Exterior Building Grade zijn Solid HPL (volkern) panelen specifiek bedoelt voor buiten toepassing en zijn leverbaar in kleuren. Het in Wevelgem gevestigde bedrijf Vanca spitst zich al ongeveer vijfendertig jaar toe op de distributie van laminaten, massieve . Houten gevelpanelen - Kunststof gevelpanelen. HPLcompactplaat is beter bekend in merknamen zoals ki-kern, arpa en Plastica.


PKX handel op maat - Dongen is regio dealer en . Wij vervangen of bekleden het met hoogwaardige materialen.

Zo mogelijk kan er ook geïsoleerd worden. De mogelijkheden zijn te over om uw gevels, goten en overstekken onderhoudsarm te bekleden. Met de volgende materialen KERALIT, TRESPA , ARPA en SWISH hebben we topproducten in huis om uw keuze en . Dit zowel voor binnengebruik als buitengebruik.


Indien u interesse hebt in HPL- of volkernplaten, neemt u best contact met ons op of komt u eens langs, zodat wij samen tot de beste oplossing kunnen komen. Wij bieden volkern aan van Trespa , Arpa Industriale, Fundermax en Oberflex. Naast dat de kunststof dakrand- en gevelbekleding weinig onderhoud nodig heeft, is het ook . Onder andere geschikt voor dakkapellen, boeidelen, borstweringen, gevels en nog veel meer! De onder hoge druk geperste plaat bestaat uit een kern van, met fenolhars doordrenkt, papier en aan de buitenzijde een met melaminehars doordrenkt decorpapier.


Hardinxveld - Giessendam Project MFC te Geffen. Bekelding van luifels en boeidelen, ook wordt de potdeksel methode toegepast. De oudste vorm van bekleding is hout.


Het zijn rijen met latten waarop vervolgens planken worden bevestigd. De evolutie staat echter niet stil, waardoor ondertussen bijna alle bouwmaterialen gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van soorten waaruit u kunt kiezen.


Lijm tbv trespa gevelbekleding paneltack grijs 2ml. ARPA HPL-Signage geperste plaat met een kern van papier hoge slagvastheid uitermate geschikt als gevelbekleding razend populair als reklamebord.

Bekledings- en afwerkingspanelen. ATHLON BY ARPA is een robuuste, stabiele en duurzame HPL-plaat met volgende kenmerken: Kras-en slijtage- . Het geïntegreerde decoratieve oppervlak is ontworpen voor intensief gebruik: het is stoot-, . Kozijn Noord levert en monteert kunststof dakrand- en gevelbekleding van diverse vooraanstaande producenten. In exact dezelfde kleur en structuur als uw nieuwe ALKU kozijnen. Geen onderhoud meer, goed isolerend en een prachtig eindresultaat. HPL is een thermohardende kunststof, vaak beter bekend onder de HPL Compact van Arpa.


Voorbeelden vantoepassingen. Diverse soorten gevelbekleding kunnen wij u aanbieden: - Hout: lariks, western red cedar, ceder, vuren, geimpregneerd vuren - Volkunststofplaat: trespa, arpa , print abet, isicompact HPL - Kunststof: Keralit, werzalit, vinyplus e. Zowel bedrijf als particulier kan bij ons terecht voor een breed aanbod aan diverse houtsoorten . Zoals de “digital print” serie waarbij men het laminaat kan personaliseren op maat van de klant, of bijvoorbeeld het translucente “diafos”. Verder is er ook het unieke plaatmateriaal “tefor” die men verkrijgt door recyclage van Print HPL afval, of de MEG volkunststof platen die gebruikt worden voor decoratieve gevelbekleding.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel