Tonzon vloerisolatie ervaringen

Hoi,We willen onze vloer laten isoleren, maar zijn geschrokken van alle berichten over Pur. Tonzon klinkt een stuk gezonder. Dat is die isolatie die met aluminium luch. Gebaseerd op ervaringen.


Maar het behang zag er vanaf vorig jaar onderaan niet fraai meer uit.

Keuze voor TonZon vloerisolatie. De thermokussens zijn net iets duurder dan schuim, maar zo weet ik zeker dat er geen chemische gassen in onze woning komen, dat ik nog gewoon bij de leidingen kan en het rendement schijnt ook beter te zijn. Het enige nadeel is dat het sneller . Als je het hebt over vloerisolatie dan heb je ongetwijfeld weleens de term thermoskussens, isolatiefolie of TonZon gehoord.


Let wel: laat TonZon alleen aanbrengen door een partij die er ervaring mee heeft. Niels van BROA vloerisolatie heeft als eerste gereageerd op de offerte aanvraag en was veruit de goedkoopste. Niet normaal wat andere bedrijven durven te vragen. Verschil tussen de offerte van Niels en de andere offertes bedroeg tussen de .

Vanuit eigen ervaring en onderzoek kan ik bevestigen dat vloerisolatie effectiever is dan bodemisolatie. Benieuwd wat de ervaring is als het kouder word en de verwarming wél weer aan moet. Wij hebben nu bijna een jaar geleden de tonzon - isolatie gekregen in ons 30-er jaren huis. Het was een hele toer voor de twee aardige, bekwame jongemannen om de folie in de lage kruipruimte te monteren. Ik gebruik overigens, behalve onder vloeren nooit dit soort . Geen optrekkende kou meer scheelt stookkosten en geeft meer comfort.


Dat leek milieutechnisch de beste oplossing. Goede werking weinig grondstoffen gebruikt en zeer weinig transport. Ons huis ligt in de Zuidplaspolder, enkele meters onder N. Ik had altijd veel last van allergie, maar sinds de isolatie is geplaatst, is dit sterk verminderd. En last but not least, het vocht op de binnenzijde van de ramen is praktisch weg (HR-glas).


Enkel de raamkant waar (nog) niet geïsoleerd is, bij de erker, beslaat nog wel. Roerdompstraat vloerisolatie. Recensie : Nette afwerking, nette prijs ondanks meer drukte, en snelle en correcte afhandeling, dank je wel Ed! Recensie : Radiatorfolie zit op onze radiatoren de warmte straalt nu lekker onze woonkamer in.


Dit verschijnsel veroorzaakt condensatie tegen andere isolatiemateriaal zoals wol en schuim. Het begint met overdag een waas van condens, die s nachts weer verdwijnt.

Houdt de warme periode langer aan en zijn ook de nachten warm dan . PIR is redelijk goedkoop aan te schaffen (bijv. B-keus partijen), maar heeft wel de isolatiewaarde van PUR of zelfs iets beter: 0tov. Een team specialisten gaat dagelijks op pad om vele woningen en kantoren van optimale vloerisolatie te voorzien.


Die isolatie bestaat uit (a) plastic luchtzakken tegen de vloer, zodat de warmte boven blijft en de kouvocht beneden. En (b) een stevig plasticfolie op de bodem van de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel