Tapijtmot

De spanwijdte van tot millimeter. De soort kent een wereldwijde verspreiding. De Tapijtmot Trichophaga tapetzella behoort tot de lichtmotten. Deze soort meet tot mm.


De rupsen van deze kosmopoliet kunnen schadelijk zijn in huis.

Ze leven immers van wol, vilt, e. De larven leven in paardenstallen en vogelnesten. Echter, later stemt een meerderheid om toch de oude naam te behouden. Waardplanten of voedsel Voor referenties, zie linkermenu Bronnen. Wollen materiaal, veren of haren in vogelnesten, braakballen of bewerkte producten . Motten, hoe u ze herkent, de schade en de oplossingen.


Rentokil geeft u advies over het bestrijden van motten.

Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` TAPIJTMOT `. In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen. Tijdens het typen van een woord zie je welke omschrijvingen we hebben. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` TAPIJTMOT `? Tips om Motten natuurlijk te bestrijden. Er wonen twee motten, in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee.


Maar als je echt twee motten in je jas hebt, is daar niets schattigs aan. De tapijtmot (Trichophaga tapetzella) is een nachtvlinder uit de familie. De rups van de tapijtmot leeft van dierenhuiden, vogelnesten, braakballen, bont, kleding en van huiden gemaakte vloer- en. Tineidae, de echte motten. Categorie: Albumplaatjes.


Album- of reeksnaaInsekten van België - Schadelijke Insekten. Nummer in album of reeks: 41. Tekst op kaart voorkant: Tekst op kaart achterkant: Tekenaar: Auteur:.

Een evenmin bijzonder beminde mot is de tapijtmot. Diens vleugelbreedte ligt zo tussen de vijftien en de vijfentwintig mm. De voorvleugels zijn aan de basis zwartbruin en aan de punten geelwit. De achtervleugels zijn grijs. Bij voldoende warmte kunnen er wel drie generaties . Foto over Mening van een tapijtmot van hierboven.


Rijmwoordenboek TAPIJTMOT : 1rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Wat rijmt er op TAPIJTMOT. Prachtig plaatje uit oud boek.


Zie ook mij andere advertenties, ansichtkaarten, kunstkaarten en prenten. Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De vlinders uit deze familie hebben het in ons propere landje niet gemakkelijk. Zo worden de klerenmot en de tapijtmot nog maar zelden waargenomen.


Zelf heb ik deze twee soorten ook nog nooit bewust gezien. Ik ben echter gefascineerd door hun manier van leven.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel