Hr isolatieglas

Bespaar op de energiekosten en bestel het isolatieglas voor een scherpe groothandelsprijs bij Glaskoning. Door de hoge vraag dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in stookkosten door de hoge isolatiewaarde van het glas. Dit komt omdat op één zijde van het glas (in de spouw) een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld. De gebruikte gassoorten zijn (meestal) argon en . Deze beglazing bereikt probleemloos een isolatie U- waarde van 1 .

De warmte blijft in huis en je energierekening gaat omlaag. Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Ga dan voor nieuwe isolerende kozijnen met triple ( driedubbel) glas. Wil je alleen het glas vervangen?


Spring naar HR - glas - Om stralingswarmte tegen te houden, wordt het glas steeds vaker van een dun metaallaagje voorzien. Dit type beglazing heet HR - glas. Online bestellen en vanaf de fabriek overal in België geleverd.


Isolatieglas glas met een isolerende werking.

Kijk hier voor ons assortiment dubbelglas. HR staat voor Hoog Rendementsglas. Zonlicht valt normaal door het raam en verwarmt daar de aanwezige objecten. Ga voor maximaal rendement met de HR beglazing van JLM Glas.


Hoogrendementsbeglazing kan het wooncomfort verbeteren. De eigenschappen van de coating . Hieronder wordt uitgelegd wat de kracht van dit isolatieglas is en hoe dit werkt. De kracht van isolatieglas. Bij dubbel glas wordt het glas dubbel uitgevoerd met. Uitleg over verschillen, eigenschappen en onderhoud van HR glas.


Standaard isolatieglas: glasplaten, spouw gevuld met vochtarme lucht. Of het nu om enkel, dubbel of gelaagd glas gaat bij ons bent u aan het juiste adres. Neemt u een kijkje op onze site voor alle. Glashandel Sneek heeft een breed scala aan producten en materialen. Super isolerende hoogrendementbeglazing bestaande uit twee bladen blank floatglas, waarvan één met een dunne transparante en blanke warmtereflecterende metaallaag ( coating, aangebracht op het buitenste bla binnen in de dubbele beglazing).


HR isolatieglas isoleert 3x beter dan standaard isolatieglas en heeft u nog enkel glas in de woning dan zal er helemaal een aanmerkelijk verschil zijn in comfort en behaaglijkheid in uw woning. Daarnaast profiteert u natuurlijk ook van een besparing op de stookkosten.

Het prijsverschil tussen standaard isolatieglas en HR . Dubbele beglazing of dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd. Dubbelglas wordt gevormd door minimaal ruiten die fabrieksmatig aan elkaar verbonden zijn en waarbij de ruimte tussen de ruiten bestaat uit droge lucht. De primaire functie van Thermobel is warmte-isolatie.


Deze functie wordt vooral bereikt doordat één van de . Door het metaallaagje wordt de warmte tegen gehouden en blijft het binnen warmer. Het metaallaagje is overigens zo dun dat het niet te zien is. HR glas is isolatieglas met een hoge isolatiewaarde.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel