Verplaatsbare wanden

Verplaatsbare wanden of systeemwanden zijn eigentijds en er zijn verschillende afwerkingen mogelijk volgens uw eigen creativiteit. Wij staan synoniem voor duurzaamhei traditioneel vakmanschap en maatwerk. Mobiele scheidingswanden of verplaatsbare scheidingswanden bestelt u veilig en snel bij ScheidingswandenDirect. EUROCLOISON-SR verplaatsbare scheidingswanden zijn het neusje van de zalm.


Hier vind je al onze soorten wandsystemen voor een ruimte op maat. De wand is dan ook bijzonder geschikt voor toepassingen in een exclusieve omgeving.

Mobiele akoestische wanden van het merk ESPERO bestaan uit afzonderlijke panelen die voor optimale ruimte-indeling kunnen worden weggeschoven. Voor een maximale geluidsisolatie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige samengestelde vullingen. De unieke aluminium railconstructie garandeert een . De mobiele scheidingswanden van FlexiWall zijn makkelijk te verplaatsen vanwege het lichte gewicht en eenvoudig te (de)monteren kliksysteem. Rocor Kantoorinrichting NV biedt u een uitgebreid assortiment mobiele, flexibele en glazen scheidingswanden.


De mobiele kantoorschermen zijn verrijdbaar, eenvoudig te koppelen en geschikt voor callcenters, kantoren, musea, tentoonstellingen en presentaties. Bent u op zoek naar mobiele wanden om uw kantoor, ruimte, wachtkamer in te delen? Bekijk onze op maat gemaakte scheidingswanden roomdividers!

Hierbij zitten dus ook behang, glas en eventuele andere elementen bij inbegrepen. Deze wanden worden vaak gebruikt bij kantoren en andere ruimtes waar, met enige regelmaat, de ruimtes herindeelt moeten worden. Belangrijk in deze tijd is flexibiliteit. Met behulp van verplaatsbare wanden kunt u ruimten scheiden in diverse kleine ruimten of geeft u ruimten een nieuwe functie door scheidingswanden te verplaatsen. Onze verplaatsbare scheidingswanden zijn flexibel én functioneel door de unieke clickstijl en schroefloze uitvoering.


Uw kantoorruimte heeft nood aan verschillende bureaus. Onze niet-dragende, verplaatsbare scheidingswanden. VDD-Interieurafwerking laat op deze manier toe uw ruimtes in te delen hoe u . Creativiteit troef bij de keuze en samenstelling van mobiele wanden. Promi-art biedt u een volledige wanden assortiment aan voor kantoren: verplaatsbare wanden , mobiele wanden, scheidingswanden, vaste of beglasde wanden, lage of hoge wanden, wanden voor industrië, sanitaire wanden en ook kantoor meubilair. Mobiele wanden worden aangewend om een zekere luchtgeluidsisolatie te realiseren tussen verschillende ruimten.


Systeemwanden worden gebruikt voor het maken van een flexibele indeling van de ruimte. Vergelijk bedrijven F. Mexxcon Bedrijfswageninrichting, Fabima, Pan-All, ABC Movable.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel