Osmo parket onderhoud

De officiële importeur voor Osmo hardwax-olie, het BESTE uit alle producten in één. Voor zowel binnen als buiten. Levertijd: tot werkdagen.


Dit product is zeer geschikt voor oppervlakten die een robuuste toplaag nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkbanken, tafels, aanrechten etc. Osmo Hardwax Olie Pure Naturel is een basis behandeling voor houten vloeren.

Osmo Wisch-Fix is een geconcentreerd . Uw parketvloer werd behandeld met OSMO Hardwax olie. Dit is kwalitatief een van de beste producten op de markt en combineert het fraaie uitzicht van een geboende vloer met het gemakkelijke onderhoud van een geverniste parket. Opdat uw massief parket met de jaren een nog mooiere uitstraling zal krijgen is een. Wij hebben in onze woning sinds jaar een eiken parketvloer liggen, afgewerkt met Osmo hardwasolie en hierop een onderhoudsolie. De parketvloer wordt wekelijks onderhouden met de zeep van Osmo.


Reeds tijdens de plaatsing zijn er een aantal problemen geweest met de vloer. Om uw hout weer goed te beschermen moet u ervoor zorgen dat het hout goed genoeg verzadigd is. Een goede verzadiging zorgt ervoor dat het oppervlak bestand is tegen bier, wijn, cola etc.

Met de houtproducten van Osmo speelt u altijd op zeker, want Osmo is een erkend kwaliteitsmerk voor hout en kleur. Eén blik op het mooi afgewerkte oppervlak van uw parketvloer zegt genoeg. Een boom heeft 1jaar of meer groei en verzorging nodig, tot hij een solide kwaliteit ontwikkeld heeft. Dweilen: niet te vochtig.


Handwarm water gebruiken en regelmatig het water verversen. Dit is kwalitatief één van de beste produkten op de markt en combineert het fraaie uitzicht van een geboende vloer met het gemakkelijke onderhoud van een geverniste parket. Osmo vertegenwoordigt prachtige vloeren, muren, plafondprofielen, plinten en houten gevelbekleding. Producten van Osmo Osmo biedt onder andere blanke was, decorwas, onderhoudsolie , reinigingsmiddelen, stofdoeken en onderhoudssets. Maar, Osmo staat natuurlijk het meest bekend als de uitvinder van hardwaxolie . In deze tijd heeft men geleerd hoe om te gaan met de waardevolle grondstof hout.


Met slechts twee extra verzorgende stappen kunt u een levenlang plezier hebben van uw met Hardwax-Olie behandelde . Bescherm en verzorg uw houten vloer met de onderhoudsproducten van Osmo. Uw houten vloer is goed beschermd met de verzoringsproducten. Naast dat uw houten vloer beschermd is, heeft u ook nog een uitgebreide keuze in de afwerking van de lak, olie of wax. Of u nou een matte of glanzende afwerking wilt, een . Stofvrij maken ( stofzuigen).


Dat hangt van de belasting af. Bij beginnende achteruitgang van de vloer frist u deze eenvoudige op met het Osmo vloeibare onderhoudswas op.

Dit is ook mogelijk bij gedeelten van vloeren, bijv. Onderhoud van uw OSMO -vloer. Hardwax Olie is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken en geeft snel een vuil- en waterafstotend oppervlak. Bekijk ons aanbod Hardwax olie hier.


Osmo hardwax olie is een combinatie van olie en wax die het hout beschermt tegen vuil en vocht. Osmo onderhoudsolie kan jij makkelijk zelf aanbrengen met een oude theedoek. Nadat de vloer geschuurd is volgens de regels van het oude ambacht word de hardwax op de parketvloer aangebracht met een osmo color hardwax kwast. De volgende dag word een tweede laag aangebracht voor een .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel