Magneet kapstok

De magneetkapstokken van kapstok. Een magneetkapstok is een ideale oplossing voor op het kantoor. Met je colbertjasje of vest achter een bureau werken is niet ideaal maar wil je toch graag je spullen binnen handbereik of snel in je jasje kunnen schieten voor als je onverwacht een klant krijgt? Een kapstok is niet overal direct te monteren.


Een magnetisch kapstok , die in een handomdraai op iedere metalen ondergrond te bevestigen is, biedt dan uitkomst.

Bijkomend voordeel is dat ze ook nog eens . Op zoek naar magnetische wandkapstok? Bij Manutan - Overtoom krijg je scherpe prijzen, betrouwbare levering en kopen op rekening. Magnetische kapstok in meerdere kleuren. Magneet kapstokken zijn zeer goed te plaatsen tegen de zijkant van een metalen kast of wand.


Bezoek onze overzichtelijke webshop. Mis onze aanbieding niet! Ilium heeft een hele lijn van diverse kapstokken opgezet die bedoeld zijn voor iedere situatie.

Zo zijn er wandkapstokken, garderobe elementen, magnetische kapstokken , staande kapstokken en garderobe rekken. U kunt dus uw instelling of bedrijf een uniform uiterlijk geven door diverse Ilium kapstokken te combineren. Voorzien van haak en hanger, beiden magnetisch. Uitgevoerd in een rustig zwart en grijs ontwerp. Door de eenvoudige vormen is deze kapstok makkelijk in rijen te bevestigen voor in langere ruimtes.


Koop of Verkoop magneet op Marktplaats. In ons assortiment vind je diverse tweedehands kapstokken voor op kantoor of thuis. Goedkoop, kwaliteit en snel. AESTIC magneet kapstok WK03. Aestic magneet kapstok kopen?


VAN ESCH Nino Magnéfique H€ 7incl. Stijlvolle en praktische wandkapstok met magneet voor plaatsing tegen stalen wanden, kasten of muren. Keuze tussen kledinghangers en jashaken. Ook deze degelijke gebruikte kapstok is technisch nagezien en wordt voor levering gereinigd. Deze jashanger is niet alleen functioneel en representatief maar heeft ook een vriendelijke uitstraling.


Profielen in geanodiseerd aluminium, magneet in donkergrijs.

Wanneer u op wilt vallen door simpliciteit dan kiest u voor onze magnetische wandkapstok van Tertio. Multifunctioneel en ideaal voor op kantoor. Zeer goed te plaatsen tegen metalen wanden en kasten. Koop nu magnetische kapstok bij M.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel