Jaloezieen tussen glas

Zonwering tussen dubbelglas. Het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend . InBlindz raambekleding heeft alleen maar voordelen. En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur.


Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt.

Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Van de woonkamer, werkkamer, keuken, . Jaloezie glas De jaloezieën die speciaal ontwikkeld zijn om tussen isolatieglas te verwerken voldoen. Er is door de jaren heen door veel mensen zeer vaak voor gekozen om gebruik te maken van zogenaamde jaloezieën voor hun woning. Deze jaloezieën werden voor of in bepaalde gevallen achter het raam geplaatst, maar stonden daar op zich los van.


Tegenwoordig kan het evenwel ook anders. Denk aan jaloezieën , plissés of duplissés, maar dan in glas ! Het systeem is ongevoelig .

Er zijn verschillende manieren waarop glas geblindeerd kan worden. Wilt u een stijlvolle vorm van geblindeerd glas toevoegen aan uw interieur? Dat is mogelijk met jaloezieglas , ook wel bekend onder de naam lamellen glas. Dit betekent dat er dubbel glas wordt geplaatst, waarbij tussen de twee glas lagen jaloezieën.


Uw glaszetter voor particulier en bedrijf! Pilkington Insulight met Screenline is een systeem waarbij de jaloezieën tussen het glas zitten. Er is nu een nieuw type ontwikkeld dat toegepast kan worden in bestaande kozijnen.


Alle onderdelen van dit nieuwe type glas zijn speciaal ontwikkeld voor een spouw van mm. Het product is geschikt voor . Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die . Tussen - glas - jaloezieën van Suntex Jaloeziefabriek.


Wissel tussen complete openheid en volstrekte privacy in uw bedrijfspand. Maatwerk voor uw onderneming. Volledig op maat gemaakt bij Suntex Jaloeziefabriek.


Jaloezieën tussen glas , stijlvolle zonwering voor uw pand.

Meer dan 2kleuren leverbaar. Ideaal om het binnenkomende zonlicht te reguleren en uw privacy. ScreenLine van Pilkington is zonwering tussen glas voor elke ruimte. Hierdoor hebben stof, vuil en weersomstandigheden geen invloed op ScreenLine, waardoor . Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw . Luxaflex lamellen tussen dubbele beglazing ingebouw bedienbaar met magneten optrekbaar en kantelbaar.


De beglazing met geïntegreerde lamellen, plissé-doek of rolgrodijn vermijdt overtollig zonlicht vanbinnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel