Intersteel deurkrukken

Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. Als u houdt van een strakke uitstraling, dan kunt u het beste kiezen voor roestvast staal geborsteld of gepolijst. Deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of op schild.


Maar ook voor losse deurkrukken en . U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een deurklink op een ovaal schild of een rechthoekig schild.

Bekijk de collectie en bestel direct veilig online. Intersteel deurbeslag heeft niet voor niets een ijzersterke reputatie. Het mooiste deurbeslag overzichtelijk gepresenteerd in één webshop. Totale winkelverkoopprijs €32- Dit betreft een nieuw product. Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag.


Het merk INTERSTEEL biedt technisch hoogwaardige- en esthetisc. Deze deurkruk op rond rozet en wordt per paar geleverd. Zwarte RVS deurklinken met rond handvat op blind schild 2mm.

STIJLVOL DEURBESLAG EN MEER. In de markt van hang- en sluitwerk bestaan veel leveranciers voor wie het slot belangrijker is dan de uitstraling van de deurkruk of de raamsluiting. Om aan deze vraag te voldoen heeft INTERSTEEL de Living collectie uitgebracht.


Het betreft hier een collectie hoogwaardig deurbeslag met een mat zwarte poedercoating. Een deel van de deurkrukken , veiligheidsrozetten en beldrukkers hebben nog een extra RVS detail. Hierdoor krijgt dit mat zwart deurbeslag een . Interessanter is, dat vrijwel alle vrouwen details als een belangrijk onderdeel van hun inrichting beschouwen. Toch heeft ruim de helft nooit overwogen om de . Deze lijn is opgebouwd uit drie verschillende deur- en raamkrukken.


Exclusief voor INTERSTEEL ontwierp Erik Munnikhof een lijn modulair deurbeslag. Deze ontwerpen kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. Geometrie, symmetrie en interessante technische principes zijn terugkerende elementen in zijn ontwerpen. Deze vormtaal en systematiek komen terug in het . Door het gebruik van rvs heeft dit product een lange levensduur.


Bevestigingsmateriaal en losse. Kies uit een breed assortiment aan diverse kleuren en stijlen. Deurbeslag vind je bij Praxis.

Bekijk, vergelijk en reserveer jouw deurbeslag direct online.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel