Castle stone vloeren prijzen

U zoekt uw kasteelvloer , u wenst sfeer, warmte, landelijke woonsfeer en woonstijl CASTLE STONES. Vind castle stone op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dalle Edition in de kleur brown grey.


Hierdoor is ook het plaatsen over een bestaande vloer geen enkel probleem.

Prijzen zoals bovenstaand weergegeven zijn de prijzen per vierkante meter, exclusief montagekosten. Heeft u interesse in een . U kunt de gehele collectie vloeren bij ons in de showroom komen . De tegel is semi gezoet, . In onze winkel in Ruinen hebben wij alle de soorten liggen. Deze kunt u op grote oppervlakken bekijken.


Wij kunnen ook het leggen voor u verzorgen, dit doen wij in eigen beheer.

Handgemaakte kwaliteitssteen vloeren met historische uitstraling. Als gerenommeerde interieurstylist gaan we natuurlijk voor topkwaliteit. Deze eis stellen we niet alleen aan onszelf, maar ook aan onze producten. Daarom kiezen we alleen maar voor het neusje van de zalm.


Castle Stones : herbeleef oude sferen. Bovendien zijn ze geschikt voor toiletruimtes en voor vloeren met vloerverwarming. Ook voor vloerverwarming en zelfs tegen een wand zijn ze perfect te verwerken. Leverbaar in diverse modellen als bijvoorbeeld Dalle, Loft, Bricks en Estrikken en vele kleuren, zijn ze een aanwinst voor elk interieur. Wij leveren graag de juiste kwaliteiten tegen de beste prijzen.


Deze door Maurits Simonette ontwikkelde stenen worden namelijk voor met de hand vervaardigd. Zoekt u een unieke vloer ? Deze prachtige handgemaakte tegels zijn afdrukken van oude bourgondische dallen. Bourgondische dallen Dordogne brown.


Leisteen vloeren tegels leverbaar in diverse afmetingen breukruw of verouderd. INNOVATIEVE MONUMENTALE STENEN.

Geïnspireerd door de renaissance, oude ruïnes en monumentale sferen worden deze exclusieve, handgemaakte stenen op een innovatieve wijze vervaardigd. Daarom adviseren we je ook om altijd zelf te ervaren hoe de vloer van jouw keuze nu eigenlijk aanvoelt en eruit ziet. Daar hebben we een showroom voor, waar je volop inspiratie kunt . In onze Showroom in Haaften hebben wij soorten liggen. De Dallen, Loft, Bricks, Big Bricks en Estrikken.


Wood and Stones reeds jaar ervaring. Specialist in natuursteen. Groot assortiment natuursteen vloeren , tegels, platen, blokken etc uit voorraad leverbaar.


Mede door eigen import van diverse soorten natuursteen kunnen wij u dit tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel