Stenen parket

Ontdek de verschillende soorten keramische tegels, de voor- en nadelen en hun prijs. Een vloer met de charme van hout en toch alle onderhoudsvoordelen van een keramische vloer. Op zoek naar keramisch parket van A-kwaliteit voor de beste prijs? Bestel ze nu eenvoudig online bij Tegelmegashop. Dé specialist in keramisch parket.


Een houtlook in huis, prachtig!

Helaas komen er heel wat nadelen kijken bij een vloer in parket of laminaat. Veel onderhou vochtgevoeligheid en krassen die moeilijk verwijderd kunnen worden: het zijn slechts een greep uit de redenen waarom je twijfelt een houten vloer aan te schaffen. Onze interieurarchitecten en tegelexperten helpen u met uw keuze. Kom langs bij een van de toonzalen. Deze prachtige tegels lijken op een echte houten vloer!


Slijtvast en onderhoudsarm! Het keramisch parket is tegenwoordig iets wat erg gewaardeerd wordt op het moment dat men een vloer kiest. Ja hoor dit zijn “ stenen vloeren” keramisch parket , het zijn perfecte imitaties van hout met zelfde structuur bijna niet te onderscheiden van echte plankenvloeren.

Keramische parket tegels kopen? Voor mensen met huisdieren een extra pluspunt geen krassen in uw parketvloer en zeer onderhoudsvriendelijk. De keramisch parket kent al enige tijd zijn stevige. Dit geeft het voordeel van een onderhoudsvrije tegelvloer en de warme uitstraling van hout en de prijs valt ook mee. Door hun hoge slijt -en krasbestendigheid zie je ze ook opdagen in handelspanden en openbare instellingen die intensief belopen worden.


Hout of houtlooks worden geassocieerd . Onze toch al lage prijzen worden nog lager wanneer u meer vierkante meters bestelt. Daardoor is ons keramisch parket zeer geschikt . Met houtlook tegels profiteer je van de warme uitstraling van een echte houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. Bij De Vloerenman vind je een ruim aanbod houtlook tegels in diverse tinten en afmetingen.


Bestel het mooiste keramisch parket en creëer een geheel eigentijdse uitstraling in jouw huis. Alle merken keramisch parket of houtlook tegels bestel je bij Tegelhuis Montfoort voor de allerlaagste prijzen. Lees snel verder en ontdek ze! Vraag een offerte en oordeel zelf!


Wil je wel de warme uitstraling van hout maar heb je geen zin in het periodieke onderhoud van een houten vloer? Kies dan voor keramisch parket van Nibo Stone. Het is natuurlijk aangeraden om eerst te kijken hoe de vloer eruit ziet, en welke eigenschappen hij heeft, voor u effectief een keramisch parket koopt.

Vooraanstaande merken bieden hoe dan ook parket visgraat van topkwaliteit, die daarbij erg duurzaam zijn. Op die manier kunt u er meer van genieten, en ook langer!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel