Kartonnen plaat op maat

Kartonnen platen op maat online kopen scheelt u heel wat tijd en geld. Een plaat van karton kan gebruikt worden als tussenlegger, bodemplaat of als bescherming van uw producten. Wilt u extra vouw- of perforatielijnen? Voor het produceren van maatwerk hanteren wij lage prijzen tegen een uitstekende . Maar ook als tussenplaat in dozen.


Uiteraard kunnen de platen ook voor vele andere toepassingen worden gebruikt.

Bereken het formaat dat u wenst via onze dozencalculator . De kartonnen platen en vellen kunt u bij ons bestellen in kwaliteiten: de grijskarton vellen of de golfkarton platen. Deze kartonnen vellen en platen kunt u eenvoudig op maat maken door te snijden. Bestel kartonnen platen nu online en op maat op Dozenstampers. Ook worden golfkartonnen platen veel ingezet voor bescherming dat de producten de pallet niet raken als op de top om te beschermen tegen regen en stof.


Heeft u behoefte naar een specifieke afmeting kartonnen platen anders dan de Palletafmetingen dan kan dat ook, wij kunnen voor u ook een kartonnen plaat op maat. Bestel uw kartonnen plaat op maat bij dozenlatenmaken. Leverbaar in bijna ieder formaat, al vanaf stuks te bestellen en snel geleverd!

Transport Groothandel Offerte Een grotere bestelling plaatsen of meer informatie over dit product? Wenst u een veelvoud (van de hoogste staffel) te bestellen, wilt u misschien een speciale versie van dit product, of wilt u simpelweg meer informatie over dit . Golfkarton platen bieden een goede bescherming voor een product en is eenvoudig te verwerken. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen, zowel . Als bodemplaat , tussenlegger, afdekplaat of als bescherming van uw product zijn platen van golfkarton optimaal inzetbaar.


Wij helpen u graag verder! Eventueel kunnen wij deze. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo?


We controleren de haalbaarheid en kunnen u meteen aangeven wat we daarin voor u kunnen betekenen. Op die manier kunnen we de kartonnen platen bedrukken, uiteraard netjes op maat zodat u er goed gebruik van kunt maken. Wij hebben de meest voorkomende afmetingen kartonnen platen op voorraad liggen.


Deze platen zijn afgestemd op veel voorkomende pallet maten. Bent u op zoek naar een andere maat ? Wij snijden uw massieve kartonnen platen graag voor u op maat. Een kartonnen plaat kun je bestellen met en zonder rillijnen.


Wil je een plaat eenvoudig en netjes kunnen vouwen op een vaste plek, laat er dan een rillijn inzetten. Bij het bestellen van kartonnen platen moet je goed letten op de gewenste golfrichting.

De lengte is de maat met de golf mee, de breedte is de maat haaks op . De minimum afname hiervoor is erg laag en is afhankelijk van de maatvoering en materiaalsoort. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Ook kunnen kartonnen platen worden voorzien van rillijnen of stanzingen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel