Beton cire stucadoor

Beton Ciré is uiterst geschikt voor in de badkamer en keuken. Beton Cire is een waterafstotende type stuc, net zoals Tadelakt. Betonstuc is een prachtig soort stucwerk dat zorgt voor een bijzondere look. Dit populaire stucwerk is erg geschikt voor de badkamer, maar je kunt er natuurlijk ook andere ruimtes mee laten stucen.


Boxhoorn geeft uw badkamer een bijzondere uitstraling met gewreven beton stuc.

Audreys stucadoors is specialist in het werken met beton ciré. Door deze stuclaag vervolgens te sealen onstaat er een slijtvast . Hij staat voor vakkundig werk dat met aandacht wordt uitgevoerd voor het beste resultaat. Stukadoorsbedrijf Frits Kool concentreert zich op . Beton ciré is naadloos, dus geen schimmel in naden. Ruim jaar de meest betrouwbare partner voor al uw stucwerk!


U kunt het zien als de vervanger van een tegel.

Eigenlijk kan het overal worden toegepast: zowel binnen als buiten , in de badkamer, toilet of keuken. Daarbij is het volledig waterdicht en in meer dan . Béton ciré , misschien heeft u er van gehoord. Zoals de naam doet vermoeden is deze cementgebonden stucsoort ontstaan in Frankrijk. Deze recent ontstane variant op beton is zeer sterk en tevens watervast en slijtvast. Een bepaalde sfeer creëren?


Bent u die saaie tegels in uw badkamer, keuken of toilet zat? Dan is Pandomo echt iets voor u. Pandomo stucwerk is een exclusief product wat bestaat uit mineralen. Pandomo is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooi strak . Vanuit Kampen wordt dit zeer flexibele en sterke product, in heel Nederland verzorgd.


Een dankbare klant, die haar bestaande keuken heeft vernieuwd met toepassing van mortex color materiaal. Samen hebben we meer dan jaar ervaring in de bouw en we hebben afgerond meer dan succesvolle gezamenlijke projecten in de. Betonlook geeft een apart effect in uw woning en is zeker niet standaard!


U zult beton cire waaronder de kleur tint betonlook niet vaak tegen komen het is een . We zijn er zelfs speciaal voor op cursus geweest!

Béton Ciré (betonlook) is een zeer sterk en slijtvast cementstuk dat aangebracht wordt op wanden, vloeren en meubels in bijvoorbeeld badkamers en keukens. Het biedt eindeloze mogelijkheden in vormgeving en uitstraling, het is van zeer hoge kwaliteit en leverbaar in verschillende kleuren. BetonCire is op dit moment in de stucwereld een hot item.


Het product wordt handmatig in lagen (in natte ruimte lagen) op kleur aangebracht. Het is strak met een robuuste uitstraling! Ontdek het allemaal hier.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel