Basalt breuksteen 56 75mm

Het breuksteen is verkrijgbaar in twee fracties, stenen in de grootte van tot 75mm of tot 110mm. Aanbiedingsprijs: €15per Bigbag Mail ons voor een scherpe offerte inclusief afleveringskosten! Basalt breuksteen - 75mm in Bigbag van 1m3. Uiterst geschikt dus voor buitengebruik.


Nu te koop bij Intergard. Nu online bestellen via onze webshop !

In elke gewenste hoeveelheid bij u thuis bezorgd! Prijs: € 12– € 15Prijzen zijn i. JPG Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten. Contact Adres: Lindberghstraat 16 . Het product is vervaardigd uit 4mm gegalvaniseerd draadstaal, dit geeft een keer langere levensduur dan . Ook leveren we bij u aan huis. Bij de aanvraag gelieve aan te geven hoeveel u nodig heeft en waar u woont, zodat we een juiste offerte kunnen opstellen. Dit product is te bestellen per midi bag (m3).


Vraag het ons via chat Meer weten?

Toevoegen aan mandje, Toevoegen aan uw favorieten. Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 5voor levering in Belgie of Nederland Wilt u een afwijkende maat? COM voor al uw siergrin siersplit,. Harde grove siersplit geschikt voor borders of decoratie en steenkorven.


Levering mogelijk op elke werkdag naar keuze. Om het goedkoop te houden kan je kiezen voor natuurlijke opvulmaterialen zoals boomschors. Topkwaliteit schanskorf, verkrijgbaar met meerdere soorten breuksteen.


Deze korf wordt gevuld met 720kg breukstenen. De schanskorven worden voorgemonteerd geleverd incl. C-ringen, handleiding en een paar handschoenen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor sierkeien aanbied. Schanskorfvulling breuksteen.


Kleur: Zwart ⭐ Materiaal: Rotsbrokken. Steensoort Frans, Basalte. De hottub is royaal ontworpen voor zeker personen in een rondzit om de. Om de temperatuur van het . De maat is afhankelijk van het product.


Breuksteen wordt in diverse soorten en maten in schanskorven (ook wel steenkorven genoemd) toegepast, maar is ook zeer mooi als sierstenen in de tuin.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel