Woonkamer schoonmaken

Woonkamer schoonmaken : Pak als eerste de schoonmaakspullen, doekjes, stofzuiger etc. Dan heb je alles bij de hand. Ligt alles op de juiste plek?


Planten: Begin met het water geven van je planten, eventueel besproeien en haal . Ruim alle troep op en gooi het in de vuilnisbak.

Grijp naar je stofdoek en stof de meest zichtbare stofplekken af. De ideale schoonmaak volgorde – stappen. Stofzuiger, afstoffen, opruimen en de ramen zemen. Er zijn altijd genoeg dingen te doen in huis.


Maar wat is nou de meest efficiënte volgorde? Volg dit huis schoonmaken stappenplan en je huis is snel weer schoon én opgeruimd. Dit artikel is geschreven door Daphne.


Stof afnemen met een plumeau lijkt dan wel elegant, maar de technologie heeft ondertussen sterk verbeterde schoonmaakmiddelen ontwikkeld om van je huis een schonere en gezondere plek te maken.

Gebruik de volgende tips om je woonkamer efficiënt schoon te maken! Waar Beginnen: Van Boven Naar Beneden Je Huis Schoonmaken. Je kunt het beste van boven naar beneden werken.


Dus eerst de zolder of als je die overslaat of niet hebt de slaapkamers. Onder de volgende kopjes vind je meer over het schoonmaken van je slaapkamer, badkamer, woonkamer etc. Dit is afhankelijk van het soort vloer dat je hebt: hout, plavuizen, linoleum of tapijt vereisen allemaal een andere methode. Welke methode is geschikt voor jouw vloer? Wie heeft er tegenwoordig nog tijd en zin om net als oma centimeter voor centimeter het huis te schrobben?


Daarom geven wij je handige schoonmaak - en huishoudtips. Wist je dat je met olijfolie binnen no time vlekken van roestvrij staal krijgt en waarom zou je de douche eigenlijk niet schoonmaken terwijl je eronder . Je bent er veel en hebt het er fijn. En dan is het wel zo lekker als deze kamer schoon is.


Aan een grondige poetsbeurt van je woonkamer heb je meestal wat werk. Er staan immers heel wat taken op stapel. Afstoffen, stofzuigen en de vloer dweilen doe je regelmatig.


Bij een lenteschoonmaak komen er nog enkele dingen bij.

Wat dacht je ervan om het plafond een beurt te geven, je meubels eens met boenwas te . Eigenlijk kun je de mensheid verdelen in drie groepen: zij die houden van schoonmaken , mensen die houden van opruimen én mensen die echt een hekel aan beide hebben. Maar als je een mooi interieur hebt – waar we natuurlijk vanuit gaan – is het zo zonde om het te laten verslonzen. Vind hier handige tips om snel en met eenvoudige middelen de woonkamer schoon te maken. Is je woonkamer al spik en span? Zet alle benodigdheden klaar: Emmer met water en allesreiniger, werkdoekje, stofzuiger.


Je hebt dan alle benodigdheden bij de hand en je kunt de handeling in één keer uitvoeren. Zet eventueel een raam open. Zo kan er frisse lucht in de woonkamer komen. Ruimt eerst de woonkamer op. Maakt een werkdoekje klamvochtig en neemt de vensterbanken, meubelen en decoratieve spullen af.


Werkt van boven naar beneden. Gaat eerst de meubelen stofzuigen met de juiste stofzuigermond. Wanneer je geen smetvrees hebt en schoonmaken niet tot je favoriete bezigheden behoort, is de kans aanzienlijk dat je niet dagelijks met een poetslap in je handen staat.


Even snel schoonmaken is een van de meest voorkomende trucjes om je woning lekker opgeruimd en netjes te houden. Hier zien we een voorbeeld van een woonkamer die helemaal in orde is. Natuurlijk is het wel eens een beetje rommeliger in huis dan we hier op de foto zien, er moet tenslotte ook . U wilt zich thuis voelen in deze ruimte.


De woonkamer is één van de plekken in uw woning waar u het vaakst bent. Een schone, hygiënische omgeving draagt daar aan bij. U vindt hier de meest eenvoudige en veelvuldig toepasbare schoonmaaktips voor uw woonkamer. Zo houdt u deze eenvoudig schoon en netjes.


Vandaag heb ik een veel aangevraagde video voor jullie, na mijn vorige cleaning routine (alweer jaar geleden), heb ik vandaag de vernieuwde versie waarin ik jullie laat zien hoe ik de woonkamer en keuken opruim en schoonmaak.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel