Vlakke lichtkoepel velux

VELUX lichtkoepel vlakglas. De ideale oplossing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een strak en minimalistisch ontwerp. De schaal bestaat uit mm dik krasvrij glas en een aluminium profiel dat naadloos aansluit op de dakbedekking. Het vlakke ontwerp past perfect bij de lijn van het dak.


Geschikt voor montage op. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Het glas heeft een speciale coating waardoor het eenvoudig is schoon te maken. Dit product is beschikbaar in een vaste (niet te openen) en een elektrisch te openen variant. Voorkom een donkere ruimte na uitbreiding van uw woning. Een dakraam in uw platte dak brengt veel daglicht in huis.


Met de lichtkoepels van Velux brengt u daglicht en ventilatie in ruimtes met platte daken. Velux lichtkoepel voor alle toepassingen, voorzien van curved gebogen glas, vlakglas of koepel. De soorten platdakvensters p. Platdakvenster voor daktoegang p.

Schuine opbouw voor platte daken p. Lichttunnel voor platte daken p. Bediening, Elektrische bediening. Afwerking buitenschaal, Vlakke glasplaat. Geen bolle afdekschaal of vlakke glasplaat die onder 5° gemonteerd moet worden, maar een elegante kras- en slagvaste gebogen glasplaat waarbij . De geïsoleerde vlakke lichtkoepels kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking. De vlakkelichtkoepels hebben een lichte hellingshoek.


Omdat het dak een dikte heeft zie je van binnenuit een soort koof (dakdikte) met daarin op hoogte van het buitendak het glas. Hierdoor loopt water eenvoudig van de koepel zonder dat de . Dat wordt bij beloopbaar glas net zo neem ik aan, dan zie je toch niet heel veel verschil behalve dat je . Om het installeren van het dakvenster mak- kelijker te maken, kan het draaiend gedeelte verwijderd worden. Plaats het draaiend gedeelte op een schone en vlakke ondergrond. Montagebeugels worden standaard met het dakvenster meegeleverd.


Extra groot prefab dakraam Vlakkelichtkoepel XL. Heruvent brandwerende vlakke lichtkoepel. Promoties: NIEUW: LUXLIGHT LICHTSTRATEN PLATDAKRAAM. Kies voor een in het oog springend ontwerp met uitstekende technische eigenschappen.


De platdakramen van FAKRO hebben een uniek en strak design en zijn een perfect alternatief voor de bekende lichtkoepels.

Ideaal voor huiseigenaren van deze tijd. Meer informatie op pagina 52. Vlakglas lichtkoepel Naast de bekende lichtkoepel is nu ook een variant verkrijgbaar voorzien van een volledig vlakke glasplaat. De kunststof schaal kan dus worden vervangen door de nieuwe vlakglas lichtkoepel !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel