Houten schuifdeuren op maat

Met een schuifdeur op maat maak je van een huis echt een thuis, een plek die perfect aansluit op jouw manier van leven. Een groot voordeel van een schuifdeursysteem is de keuze die je hebt in afmetingen, materiaal en kleur. Van een metalen frame met glas tot een massief houten paneel van ingeleefd steigerhout, met . De Graaf BV levert houten deuren op maat in alle stijlen.


Dit systeem is een leuk alternatief voor klassieke binnendeuren.

Om steeds een perfecte match met de . Wij brengen het ouderwetse gevoel van schuurdeuren naar binnen met eenvoudig te monteren, op maat gemaakte luxe schuifdeuren. Modern, klassiek, enkelvlaks, meervlaks. Schuifdeuren bestellen voor uw maatwerk kast?


Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Deuren kunnen in iedere maat gemaakt worden. Wat te denken van houten schuifdeuren , glazen schuifdeuren , spiegeldeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervlaks schuifdeuren.

Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren. Stel zelf uw schuifdeuren samen met behulp van onze configurator: Ontvang direct een prijsindicatie of stel zelf uitgebreid samen. Maak gebruik van onze inmeetservice voor persoonlijk advies bij u thuis. Hierbij kunt u qua materiaalkeuze denken aan: -Gebruikt Steigerhout, Sloophout,. Wilt u schuifdeuren op maat laten maken?


Via ons netwerk vindt u de specialist voor uw glazen of houten binnen of buiten schuifdeur. Houten design schuifdeuren. De design schuifdeuren van Nelson blinken uit in veelzijdigheid en de brede toepasbaarhei de schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor grote afmetingen.


De deuren kunnen ook uitgevoerd worden met glaspanelen in vele soorten (design)glas. Als afwerking kunnen de deuren voorzien . Door gebruik te maken van onze unieke schuifdeur configurator kunt u een kast volledig naar wens kiezen en inrichten. Een duidelijk overzicht om nog alles te controleren en slechts één knop verwijderd van jouw eigen maatwerk schuifwand(kast).


MEETINSTRUCTIE voor schuifwandkasten, schuifdeuren en kastinterieur op maat. Te denken valt aan plaatmateriaal, maar ook aan massief hout zoals bijvoorbeeld massief grenen. De bijpassende schuifdeuren kunnen ook door Decosier op maat gemaakt worden, zodat deze deuren passen bij de andere deuren in huis.

Uiteraard wordt een kwalitatief hoogwaardige schuifrail met schuifwielen toegepast. Aangezien elke houten schuifdeur van Belisol op maat wordt gemaakt, bepaal je de indeling en afwerking helemaal zelf. De totaalprijs hangt dus eenvoudigweg af van jouw smaak en budget. Goedkope houten schuifdeuren ? Je maakt je houten schuifdeuren net zo goedkoop of duur als je zelf wil. Kom langs in onze showroom of bekijk onze website voor meer informatie.


BINNENDEUREN ALS SCHUIFDEUR. Door twee binnendeuren te combineren als schuifdeur, creëert u een . KIES DE JUISTE BARN SCHUIFDEUR VOOR ÚW INTERIEUR. Geef uw woning een landelijke uitstraling met een barn stijldeur. De natuurlijke en robuuste uitstraling komt duidelijk naar voren en geeft een rustieke twist aan uw woonstijl. Een schuifdeur op maat heeft meer voordelen dan alleen een fraaie uitstraling!


U goeft ook geen rekening te houden met de uitzwaai van de deur. Daarmee bespaart u ruimte en het geeft u meer mogelijkheden bij het inrichten van uw huis. Kies voor het kwalitatief uitstekende en gebruiksvriendelijke .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel