Garantgum 470k14

Keromat heeft in samenwerking met Troelstra weer het recht dit oude type te leveren. Kwalitatief weer de vertrouwde kwaliteit waarmee dit merk groot is gemaakt. Aan dit membraan is een wortelwerend component toegevoegd waardoor deze geschikt is voor groendaksystemen.


Wordt toegepast als toplaag in een tweelaags dakbedekkingsysteem. Type 470Kis zonder leislag.

Om in elke situatie de beste keuze te leveren, levert. Bovendien… Meer informatie . Dakbedekking toplagen APP bitumen dakbanen. Garantgum 470Kgemineraliseerd. Armour 470kof 470kdakrollen, mineraal of granulaat. Bitumineuze waterdichting.


GARANTGUM 4WW - ( 470K). Membraan samengesteld uit plastomeerbitumen met wortelwerende additieven en een polyester composiet wapening.

Deze bitumieuze toplaag bevat speciaal ontwikkelde APP componenten van hoge zuiverheid en kwaliteit waardoor de APP sterk, duurzaam, waterdicht en UV- en weerbestendig is. Met dakbedekking kunt u uw dak beschermen tegen de verschillende weersinvloeden. Er zijn verschillende soorten dakbedekking op de markt.


De vloeibare stof dat tot bitumen dakbedekking wordt gemaakt, wordt verwerkt tot rollen zodat het eenvoudig op het dak aangebracht kan worden. Het aantal rollen dat u nodig . K APP-gemodificeerd gebitumineerde polyester- glascombinatie met extra coating en brede vrije boord t. De rol is meter breed en meter lang. Toevoegen aan favorietenlijst. Stuur door aan een vriend.


Dit product kan op dit moment niet worden besteld. Beoogd gebruik: gewapende bitumineuze dakbanen voor waterafdichtingen. Deze 470Kbitumen rol heeft een lengte meter en meter breed. Een APP bitumen dakbedekking wordt het meest toegepast op een plat dak. Het is ook mogelijk om het toe te passen op een dak met een lichte helling.


Een bitumen dakbedekking bestaat uit 2 . Al decennia lang is de APP dakbaan de meest toegepaste dakbedekking voor vlakke daken in Nederland.

Bij deze bitumineuze dakbaan is de bitumen gemodificeerd met UV-bestendige APP kunststoffen. Altena heeft in haar assortiment gekozen voor meerdere merken APP dakbanen. Dakbaan samengesteld uit een polyester composiet drager en een mengsel van synthetische polymeren en bitumen (geschikt voor begroeide daken).


Met mineraal afgewerkte dakbaan samengesteld uit een polyester composiet drager en.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel