Epoxy gietvloer

Epoxy vloeren worden vooral toegepast in bedrijfsruimtes, winkelruimtes en andere commerciële omgevingen waarin hoge eisen worden gesteld aan de vloer. Door het naadloze karakter en de strakke look, zie je epoxyvloeren ook wel terug in het moderne interieur, zij het minder frequent want epoxy heeft . Epoxy is een erg harde kunststof die heel geschikt is voor industriële omgevingen, maar die ook uw woning een moderne en strakke look kan geven. Epoxy wordt gebruikt voor gietvloeren , troffelvloeren, steentapijt en coatings.


Soorten gietvloeren: een overzicht.

De epoxy gietvloer van G-vloeren is een componenten oplosmiddelvrije tot mm dikke vloerafwerking op basis van epoxyhars, in diverse kleuren leverbaar. De gietvloer prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters van het oppervlak, de arbeidskosten, de staat van de ondervloer en eventuele extra's. Een epoxy gietvloer is wel gevoelig voor . Zonder deze informatie kunnen wij geen exacte prijs benoemen. Zelf een epoxyvloer of gietvloer aanleggen? Open Huizendag Haaltert - november.


Wij leveren ook in België.

Vraagt u zich af hoe een Liquidfloors gietvloer er daadwerkelijk uitziet? Gietvloeren zijn er in allerlei kwaliteiten. Meer informatie over PU gietvloeren en epoxy gietvloeren. Sinds het begin van de 21ste eeuw kennen deze vloeren ook een sterke opmars als vloerafwerking van bewoonbare gebouwen. Interieurarchitecten experimenteren er naar hartenlust . Voorstelling van de gietvloer De SOLTEC NETLINE gietvloer is een meerlagig systeem ter plaatse geleg opgebouwd met een zelfvloeiende gietspecie en eventueel een matte of een blinkende afwerklaag.


Hoge kwaliteit epoxy gietvloer voor een strakke, gladde vloerafwerking in bijvoorbeeld woonruimtes, badkamers, garages, etc. Vlakt kleine oneffenheden uit en egaliseert tot een geheel vlakke vloer zonder de structuur van de basislaag . Bezoek onze website en bekijk onze realisaties. Als naadloze bedrijfsvloer op betonnen en . Een gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. Ook worden mengsels van cement en . Epoxy is immers ook heel hard.


Daardoor is epoxy, net als beton trouwens, ook meer vatbaar voor barsten. De vloer is bikkelhard en geschikt voor heftruck verkeer. Toch is een epoxy gietvloer sterker dan een betonvloer.

Een nadeel is dat een epoxy gietvloer kan verkleuren onder invloed van . Kenmerkend is het strakke eind resultaat zonder z.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel