Vloerkleed zijde

Vind zijde tapijt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gratis verzending vanaf 7- en achteraf betalen mogelijk! Artikelinformatie: met de hand geknoopt oriëntaals vloerkleed nain scherkat royal met aandeel zijde.


Ten noordwesten van de stad… Nieuw Verzenden. Ontdek onze ruime collectie zijden tapijten in echte zijde.

Deze prachtige ontwerpen met hun aantrekkelijke warme tinten zijn volledig met de hand geknoopt, en telkens vergezeld van een echtheidscertificaat. Warm en gezellig carpet voor in huis. Een moderne en nieuwe variatie op de unieke vintage vloerkleden.


Mooie vintage patronen, maar dan zijdezacht gemaakt van wol en bamboe zijde. Geknoopt van wol en zijde en zelfs op maat te bestellen! Te zien in onze showroom in IJsselstein.


Dit kleed is gemaakt van gerecycled zijde in de kleuren zwart en wit en is makkelijk te combineren met andere items. Door deze neutrale kleuren past dit vloerkleed in elk interieur en is het een echte musthave! Maak je woonkamer af met dit prachtige zijde kleed.

De lengte van dit vloerkleed is 180cm en heeft . Dit van gerecycled zijde gemaakte vloerkleed van HK Living heeft een uniek ontwerp en look. Koude voeten kan je niet meer hebben met dit zijde vloerkleed van HKliving. Het vloerkleed geeft een luxe uitstraling en valt op door het streepjespatroon en de speelse franjes aan de uiteinden. Een fraaie toevoeging aan je moderne of Scandinavische woning.


Dit Mona vloerkleed van Braxton is een echte blikvanger in je interieur. Vloerkleed van HK-living, gemaakt van gerecycled zijde. Het kleed is gemaakt van zijde en wol en meet 2x 1cm.


Het kleed heeft een donkere beige ondergrond met een blauwe klassieke print met een vervaagde afwerking. Dat lijkt misschien een beetje kil, maar is het zeker niet. Vooral wanneer je kiest voor een van de Hkliving vloerkleden. Deze geven je huis een warme sfeer.


Zeker wanneer je dan ook nog een paar schapenvachtjes op de bank of grond legt. De Hkliving vloerkleden zijn laagpolig en geweven van wol of gerecycled zijde. Waanzinnig leuk én warm aan je voeten! Dit zwart met witte zijde vloerkleed van sfeermaker HK-Living past in ieder interieur. Goed te combineren met een stoere salontafel en het plaatje is helemaal af.


De originele ambachtelijke zijden tapijten van onze top leveranciers zijn de beste keus. Bewonder de luxe van zijden tapijten gemaakt van de beste natuurlijke zijde.

Bovendien worden deze tapijten zeer fijn geknoopt waardoor er prachtige . Het verrassende aan dit vloerkleed is dat deze aan twee zijdes te gebruiken is. De ene zijde is zwart met een witte streep en de andere zijde is wit met een zwarte streep. Door het vloerkleed om te draaien heeft de kamer direct een andere uitstraling. Overigens ontvang je het vloerkleed met een jaar garantie zodat je een .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel