Vloer vlinderen prijs

Een betonvloer is stevig en heeft een moderne look. Ontdek hier de prijzen per mvoor de verschillende soorten betonvloeren en de grootste prijsbepalers. Na het storten van het beton en een bepaalde droogtijd is het vloeroppervlak nog erg ruw.


Het moet dan machinaal gevlinderd worden met een speciale machine die over het beton wordt bewogen. Door het vlinderen krijgt het beton zijn compacte structuur en typische wolkachtige uitstraling.

Zijlstra betonbewerking biedt een full service concept op het gebied van betonvloeren , voor een scherpe prijs. Inclusief vloerverwarming,. Op deze pagina geven wij u alle informatie wat betreft een betonvloer , een zandcementdekvloer, en de mprijs voor het laten storten. Een compleet afgewerkte betonvloer inclusief het laten vlinderen ( glad maken van het beton ) Kost per vierkante meter euro extra. Bij ons kunt u terecht voor diverse werkzaamheden met betrekking tot het vlinderen van beton of het storten ervan.


Bijzonder veel mensen zijn vandaag de dag fan van een heuse betonvloer. Betonvloer gieten of storten?

Het mechanisch polijsten van de bovenzijde van de vloer noemt men ook wel vlinderen. Graag verzorgen wij een solide en slijtvaste monolietvloer voor uw bedrijfsruimte, koelcel, magazijn, garage of . BTW voor de zandcementvloer , inclusief vlinderen. Je kan er een toplaag in laten vlinderen om de vloer slijtvaster te maken of een coating aanbrengen.


Door de constructieve betonvloer te vlinderen verkrijgt deze een vlakke en gladde eindafwerking. Wanneer een betonvloer is gestort wordt deze vloer door ons afgewerkt. Deze monolithische afwerking van de vloer wordt vlinderen genoemd. Neem dan contact met ons op.


Alle factoren die bijdragen aan het bepalen van de prijs van uw betonvloer. Vloerenspecialist Traas voor al uw vloeren en terazzo, beton, cement, etc. Als vloerenbedrijf kunnen wij deze werkvloer op vakkundige wijze en tegen een scherpe prijs voor u realiseren. Uw vloerenbedrijf zorgt er voor, in nauw.


Wij noemen dit de vloer MONOLITISCH AFWERKEN of vlinderen. Het vlinderen van een betonvloer wordt doorgaans gedaan om de betonvloer zeer slijtvast en zeer vlak op te leveren. Als men de vloer gaat vlinderen kan er pigment worden ingestrooid.


Niet de hele vloerdikte hoeft dus van duur pigment te worden voorzien.

Wanneer de vloer na enige tijd beloopbaar is, kan men de vloer gaan polieren ( vlinderen ). Dit gaat met behulp van een poliermachine. Het hangt van de wijze van polieren af welke structuur en uitzicht het beton zal krijgen. De gemiddelde prijs van betonvloeren, inspiratie en voordelen en nadelen vind je hier. Als u gekozen heeft voor een gevlinderde betonvloer , wordt de vloer machinaal bewerkt door onze vlindermachines voorzien van afwerkbladen. Door deze toepassing ontstaat het gladde oppervlak van de gevlinderde betonvloer.


De zogenaamde paplaag van de vloer wordt verdicht. Alle voorbereidingen worden in overleg met de vakman door mezelf gedaan zoals bewapening en folie. Voor de vakman blijft het beton storten afreien en vlinderen over.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rapid pane dubbel glas

Gordijnrails schuine wand

Lood aanbrengen in bestaande gevel